Zboruri directe noi din Chisinau spre Germania, Israel si Rusia

Zboruri directe noi spre Berlin si Tel Aviv din Chisinau

Anul 2020 incepe cu 4 lansari de zboruri directe noi din Moldova spre destinatii importante din Europa si Orientul Mijlociu.

Companiile aeriene din Moldova mai dilueaza monopolul Wizz Air pe directia germana si maresc frecventa spre una dintre cele mai populare destinatii - Israel.

In afara de frecventa marita pentru cele mai populare destinatii noile zboruri vor duce si la reducerea preturilor pentru rutele corespunzatoare dar si vor mari numarul de conexiuni spre destinatii care nu sunt accesibile cu zbor direct.

Moldova - Germania

FlyOne

Noua destinatie din Germania este aeroportul Frankfurt HHN - alternativa mai ieftina pentru aeroportul de baza al orasului - Frankfurt FRA.

Aeroportul Hahn este promovat cu denumirea comerciala Frankfurt/Hahn dar este de fapt amplasat la aproximativ 120 km de Frankfurt pe Main. Raza de acoperire a aeroportului cuprinde partea de vest a Germaniei, Luxemburg si regiunile invecinate din Franta si Belgia.

Ruta noua este cea mai buna alternativa de zbor direct pentru cei care calatoresc din Chisinau spre Luxembourg.

Zborul direct Chisinau - Frankfurt Hahn va fi operat incepand cu 6 Aprilie 2020 cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, Luni si Miercuri, iar din luna iulie de 3 ori - Luni, Miercuri si Vineri.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Frankfurt
FlyOne Chisinau 11 Feb 22 5F 637 Direct FlyOne Frankfurt 18 Feb 22 7 zile Direct de la €78 Verifica pretul
Air Moldova

Capitala Germaniei a devenit accesibila in 2018 cu primul zbor direct Chisinau - Berlin marca Wizz Air. Iata ca din 31 martie 2020 cele 2 capitale devin si mai aproape cu o noua ruta Air Moldova.

Incepand cu 31 martie 2020 zborul va fi operat spre acelasi aeroport - - de doua ori pe saptamana, Marti si Sambata. In perioada estivala 18 iunie – 22 septembrie 2020 va fi introdus un zbor aditional - Joi.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Berlin
Wizz Air Chisinau 23 Aug 21 W6 6903 Direct Wizz Air Berlin 25 Aug 21 2 zile Direct de la €87 Verifica pretul

Moldova - Israel

FlyOne

Tel Aviv este una dintre cele mai populare destinatii directe din Chisinau, inclusiv pentru turismul de agrement si pelerinaj, iar in Israel se gaseste o mare comunitate de moldoveni.

Fiind o destinatie mai indepartatata preturile la bilete sunt corespunzator mai mari iar noul zbor operat de FlyOne va duce inevitabil la multasteptata reducere a preturilor pentru aceasta directie de zbor populara.

Zborul Chisinau - Tel Aviv FlyOne va fi operat incepand cu 9 aprilie 2020 - Joi si Duminica.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Tel Aviv
FlyOne Chisinau 25 Noi 21 5F 447 Direct FlyOne Tel Aviv 09 Dec 21 14 zile Direct de la €153 Verifica pretul

Moldova - Rusia

FlyOne

FlyOne a mai operat o ruta directa spre capitala de nord a Rusiei in 2018. Raspunzand cererii in crestere de transport spre al doilea cel mai popular oras rusesc operatorul reia, incepand cu 6 iulie, zborul direct Chisinau - Sank Petersburg cu o frecventa de 2 ori pe saptamana - Luni si Vineri.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Sankt Petersburg
FlyOne Chisinau 06 Dec 21 5F 115 Direct FlyOne Sankt Petersburg 10 Dec 21 4 zile Direct de la €143 Verifica pretul