Zboruri directe noi din Chisinau spre Germania, …

Zboruri directe noi din Chisinau spre Germania, Israel si Rusia

Zboruri directe noi din Chisinau spre Germania, Israel si Rusia

Anul 2020 incepe cu 4 lansari de zboruri directe noi din Moldova spre destinatii importante din Europa si Orientul Mijlociu.

Companiile aeriene din Moldova mai dilueaza monopolul Wizz Air pe directia germana si maresc frecventa spre una dintre cele mai populare destinatii - Israel.

In afara de frecventa marita pentru cele mai populare destinatii noile zboruri vor duce si la reducerea preturilor pentru rutele corespunzatoare dar si vor mari numarul de conexiuni spre destinatii care nu sunt accesibile cu zbor direct.

Moldova - Germania

Chisinau - Frankfurt (HHN)

FlyOne

Noua destinatie din Germania este aeroportul Hahn - alternativa mai ieftina pentru aeroportul de baza al orasului - Frankfurt FRA.

Aeroportul Hahn este promovat cu denumirea comerciala Frankfurt/Hahn dar este de fapt amplasat la aproximativ 120 km de Frankfurt pe Main. Raza de acoperire a aeroportului cuprinde partea de vest a Germaniei, Luxemburg si regiunile invecinate din Franta si Belgia.

Ruta noua este cea mai buna alternativa de zbor direct pentru cei care calatoresc din Chisinau spre Luxembourg.

Zborul direct Chisinau - Frankfurt Hahn va fi operat incepand cu 6 Aprilie 2020 cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, Luni si Miercuri, iar din luna iulie de 3 ori - Luni, Miercuri si Vineri.

Chisinau - Berlin

Air Moldova

Capitala Germaniei a devenit accesibila in 2018 cu primul zbor direct Chisinau - Berlin marca Wizz Air. Iata ca din 31 martie 2020 cele 2 capitale devin si mai aproape cu o noua ruta Air Moldova.

Incepand cu 31 martie 2020 zborul va fi operat de doua ori pe saptamana, Marti si Sambata. In perioada estivala 18 iunie – 22 septembrie 2020 va fi introdus un zbor aditional - Joi.

Moldova - Israel

Chisinau - Tel Aviv

FlyOne

Tel Aviv este una dintre cele mai populare destinatii directe din Chisinau, inclusiv pentru turismul de agrement si pelerinaj, iar in Israel se gaseste o mare comunitate de moldoveni.

Fiind o destinatie mai indepartatata preturile la bilete sunt corespunzator mai mari iar noul zbor operat de FlyOne va duce inevitabil la multasteptata reducere a preturilor pentru aceasta directie de zbor populara.

Zborul Chisinau - Tel Aviv FlyOne va fi operat incepand cu 9 aprilie 2020 - Joi si Duminica.

Moldova - Rusia

Chisinau - Sankt Petersburg

FlyOne

FlyOne a mai operat o ruta directa spre capitala de nord a Rusiei in 2018. Raspunzand cererii in crestere de transport spre al doilea cel mai popular oras rusesc operatorul reia, incepand cu 6 iulie, zborul direct Chisinau - Sank Petersburg cu o frecventa de 2 ori pe saptamana - Luni si Vineri.

Articole similare

Insula Zakynthos - ghid de calatorie in 2023
Insula Zakynthos - ghid de calatorie in 2023
Zbor direct nou Timisoara - Tel Aviv, Israel cu HiSky
Zbor direct nou Timisoara - Tel Aviv, Israel cu H…
Cele mai bune 20 destinatii turistice din Europa in 2023
Cele mai bune 20 destinatii turistice din Europa …
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023