Blog | Wizz Air lanseaza noi zboruri directe din Cluj si Chisinau spre Liverpool

Zboruri directe noi din CLuj, Chisinau - Liverpool

Pe 8 Septembrie, cea mai mare companie aeriana din Romania si Moldova a anuntat despre lansarea a inca 2 zboruri directe - spre Liverpool.

In ciuda pandemiei Covid-19 operatorul isi continua expansiunea dinamica in regiune, confirmandu-si inca o data pozitia de lider dupa numarul de destinatii si dupa capacitatea operationala in situatii de criza.

Noile zboruri sunt Cluj-Napoca - Liverpool si Chisinau - Liverpool, al doilea fiind lansat in premiera absoluta.

Ruta din Moldova este lansata ca raspuns la cererea in crestere de calatorii spre Marea Britanie. Liverpool este al doilea oras din Anglia accesibil direct din Moldova.

Clujenii au mai zburat anterior direct spre orasul lui Beatles cu Blue Air, ruta fiind suspendata in cardul restrangerii operatiunilor companiei romanesti in Marea Britanie dar si ca urmare a efectelor pandemiei. Wizz Air vine sa umple nisa spre o destinatie cu trafic constant si chiar in crestere.

Zboruri directe noi Wizz

 Zbor direct nou Start Frecventa
Chisinau - Liverpool  22.10.2020 Luni, Vineri
Cluj-Napoca - Liverpool  23.10.2020 Luni, Vineri

Liverpool este al 6-lea cel mai vizitat oras din Marea Britanie. Este renumit pentru cultura, arhitectura si este un important nod de transport. Liverpool se asociaza cu artele, in special cu muzica, popularitatea Beatles, considerata cea mai influenta formatie din istorie, a contribuit la statutul orasului ca destinatie turistica populara.

Din Romania mai sunt disponibile urmatoarele zboruri directe spre Liverpool, Marea Britanie.

 

Liverpool LPL

Liverpool LPL
Liverpool John Lennon Airport este un aeroport international care deserveste nord-vestul Angliei. Aeroportul se afla in orasul Liverpool, pe malurile estuarului River Mersey, la aproximativ 12,5 km (7,5 mi) sud-est de centrul orasului. Denumit ini... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.