Zboruri directe noi Ryanair din/catre Odesa

Ryanair Odessa

Dupa o expansiune masiva in Kiev, Liov si Harkov cea mai mare companie aeriana din Europa - Ryanair - vine si in Odesa cu noi zboruri directe spre Polonia si Germania.

Incepand cu luna Iunie 2019 operatorul irlandez isi deschide prima baza operationala in Odesa - un mare oras si port ucrainean situat in nord-vestul Marii Negre si o importanta statiune turistica.

Aeroportul din Odesa este amplasat la doar 180 km de Chisinau si este alternativa comoda pentru Calatorii din Moldova care doresc sa calatoreasca ieftin cu avionul spre cele mai importante orase din Polonia si Germania in interes de serviciu sau pentru turism.

Primele zboruri ale companiei low-cost vor fi operate spre Gdansk GDN, Cracovia KRK, Katowice KTW, Poznan POZ, Wroclaw WRO (Polonia) si Berlin TXL Tegel (Germania).

Toate ofertele de zboruri noi din Odesa poti fi vazute aici: Zboruri Ryanair din Odesa.

Zborurile directe noi din/catre Odesa ODS vor fi operate cu urmatorul orar:

RutaStartDurataZile
ODS → GDN 29.10.2019 2h 10m Marti, Sambata
ODS → KRK 16.06.2019 1h 45m Miercuri, Duminica
ODS → KTW 29.10.2019 1h 50m Marti, Joi, Sambata
ODS → POZ 30.10.2019 2h 10m Miercuri, Sambata
ODS → WRO 29.10.2019 2h 5m Marti, Sambata
ODS → TXL 28.10.2019 2h 50m Luni, Vineri
Gdansk

Gdansk este un mare port la Marea Baltica si centru important industrial si naval. Aici are loc Targul Sf. Dominic, care dateaza din 1260 si este considerat unul dintre cele mai mari evenimente comerciale si culturale din Europa.

Zboruri Odesa - Gdansk de la €42

Krakow

Cracovia este al doilea oras ca marime si unul dintre cele mai vechi din Polonia. Este un centru important cultural, academic, artistic si economic al tarii.

Zboruri Odesa - Cracovia de la €39

Katowice

Katowice este situat in regiunea Silezia, in inima Poloniei si este un important centru industrial si nod de transport strategic. Orasul se afla in centrul unei zone metropolitane care se afla pe locul al 16-lea in Europa dupa puterea economica.

Zboruri Odesa - Katowice de la €39

Poznan

Poznan este situat in regiunea Polonia Mare si este al cincilea cel mai mare oras din Polonia si un important centru de afaceri. Este renumit pentru orasul sau vechi in stil renascentist si Catedrala Ostrów Tumski.

Zboruri Odesa - Poznan de la €49

Wroclaw

Wroclaw este situat pe 12 insulite, conectate prin 100-300 de poduri. Din cauza numeroaselor canale si poduri orasul este, de asemenea, numit si Venetia poloneza. Wroclaw este orasul cu cel mai mult spatiu verde din Polonia.

Zboruri Odesa - Wroclaw de la €39

Berlin

Berlin Tegel este principalul aeroport international care deserveste capitala Germaniei, fiind amplasat in Tegel la 8 km distanta de centrul orasului. Berlin este cel mai mare oras din tara si este cunoscut pentru festivalurile sale, arhitectura diversa, viata de noapte si calitatea inalta a vietii.

Zboruri Odesa - Berlin de la €39

Bilete pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate online pe zbordirect.com.

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat + asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau m.me/zbordirect

Blog ZborDirect - Noutati si informatii importante

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri