Lupta dintre Wizz si Ryanair aduce rute noi si preturi incredibile in Bucuresti si Odesa

Ryanair - Wizz Air

Piata transporturilor low-cost din regiunea noastra a devenit campul de lupta pentru cele mai mari companii aeriene din Europa - Ryanair si Wizz Air. Aeroporturile din Bucuresti si Odesa - aici se duc bataliile cele mai crancene pentru privilegiul de a fi transportatorul Nr 1.

Ne plac enorm aceste "lupte" - in incercarea de a surclasa concurentul operatorii vin cu preturi incredibile pentru un zbor cu avionul!

Scotia - mai aproape cu 2 zboruri directe

La scurt timp dupa anuntarea cursei Wizz Bucuresti - Edinburgh - Ryanair vine cu o surpriza si mai mare: cursa directa pe aceeasi ruta... de la 19 euro!

Lupta continua si pe segmentul londonez - ambele companii deschid cate o ruta directa spre Londra Southend, al patrulea aeroport low-cost din capitala Marii Britanii accesibil din Bucuresti.

Nu poate decat sa ne bucure aceasta lupta concurentiala care aduce preturi incredibil de mici pentru Calatorii din regiunea noastra!

EDI
Edinburgh
de la€19
Bucuresti - Edinburgh
Zbor direct

Odesa - de la 0 la 12 zboruri low-cost

BUD
Budapesta
de la€39
Odesa - Budapesta
Zbor direct

Odesa este un oras portuar de la Marea Neagra, situat la doar 180 km de Chisinau. O destinatie foarte populara pentru atractiile sale turistice si ritmul cotidian dinamic Odesa ofera acum inca un motiv de vizita.

Cel mai mare operator din Europa, Ryanair, a ajuns si aici cu 6 zboruri directe spre Polonia si Germania.

Iar incepand cu luna August Wizz Air vine cu un anunt si mai neasteptat - inca 6 zboruri, inclusiv spre Ungaria si Slovacia din Aeroportul International Odesa.

Companiile low-cost schimba geografia Austriei

Austria nu este tocmai cea mai ieftina destinatie. Dar acest lucru nu se mai refera si la calatoriile cu avionul.

Wizz Air aduce in baza sa din Schwechat a 8-a (!) aeronava si acopera o retea de mai mult de 45 de destinatii.

Concurentul principal aici este iarasi Ryanair, prin subsidiara sa Laudamotion - cu 48 destinatii directe.

Tara peisajelor mirifice alpine a devenit mult mai aproape, inslusiv pentru Calatorii din Bucuresti, Chisinau, Cluj-Napoca si alte orase din regiunea noastra.

VIE
Viena
de la€25
Cluj-Napoca - Viena
Zbor direct

Toate zborurile low-cost fi accesate aici: Zboruri low-cost in Europa

Bilete ieftine de la 19 euro pentru toate zborurile noi pot fi deja rezervate pe zbordirect.com.

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat + asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau m.me/zbordirect

Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.