Wizz Air va zbura din Cluj-Napoca spre Chania si Catania

Wizz Air mai adauga 2 rute din Aeroportul Avram Iancu Cluj-Napoca. Compania low-cost va zbura direct spre 2 insule din Marea Mediterana - Creta si Sicilia.

Zborul spre Catania este lansat in premiera absoluta si este unicul zbor direct din Transilvania spre Sicilia. Ruta va fi operata pe tot parcursul anului iar Wizz a publicat tarifele pana in Octombrie 2022.

Ruta spre Chania va fi operata doar in sezonul de vara. Spre insula Creta mai zboara compania greceasca Ellinair - spre principalul aeroport al insulei, Heraklion.

Noile rute vor fi operate conform programului de mai jos.

Zbor direct Start Frecventa
W6 Cluj-Napoca - Catania 12 iunie Marti, Sambata
W6 Cluj-Napoca - Chania 12 iunie Sambata

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 49 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Catania
Wizz Air Cluj-Napoca 28 Sep 21 W6 3327 Direct Wizz Air Catania 09 Oct 21 11 zile Direct de la €61 Verifica pretul

Cluj-Napoca CLJ

Cluj-Napoca CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este situat la 9 km (5,6 mi) la est de centrul orasului, in zona Someseni, care se afla acum in limitele... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
A2
LO
H4
EL
0B
Catania CTA
Catania CTA
Aeroportul Catania – Fontanarossa (italian: Aeroporto Internazionale Vincenzo Bellini di Catania-Fontanarossa), cunoscut si sub numele de Aeroportu... Vezi detalii
Chania CHQ
Chania CHQ
Aeroportul International Chania "Daskalogiannis" este un aeroport international situat in apropierea golfului Souda din peninsula Akrotiri din insu... Vezi detalii
Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.