Wizz Air va zbura spre Sharm El Sheikh si Dalaman

Zboruri directe noi Wizz Air spre Egipt si Turcia

Cea mai mare companie aeriana din Europa Centrala si de Est se extinde dinamic si spre unele destinatii mai putin obisnuite. Incepand cu 2021 operatorul ungar lanseaza primele zboruri directe spre destinatii de agrement care pana acum nu se regaseau in orarul lowcoster-ului.

Zborurile noi vor fi operate, deocamdata, din Marea Britanie. Dar sa nu uitam ca aeroporturile din Bucuresti si Cluj sunt unele dintre cele mai importante in reteaua gigantului, asa ca ne putem astepta la surprize pe aceasta directie.

Noile zboruri deschid si noi oportunitati de conexiuni low-cost spre aceste destinatii atractive din aeroporturile din Romania si Republica Moldova care au conexiuni cu Luton si Doncaster.

Zboruri noi si orar

Zbor direct Start Frecventa
Cardiff - Sharm el-Sheih 2 Noiembrie Marti, Sambata
Londra - Dalaman 4 Aprilie Miercuri, Duminica
Doncaster - Dalaman 2 Aprilie Luni, Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Londra ⇄ Dalaman
Wizz Air UK Londra 11 Apr 22 W9 5103 Direct Wizz Air UK Dalaman 25 Apr 22 14 zile Direct de la €158 Verifica pretul

Dalaman DLM

Dalaman DLM
Aeroportul Dalaman este un aeroport international si unul dintre trei care serveste sud-vestul Turciei, celelalte fiind Aeroportul Milas-Bodrum si Aeroportul Antalya. Are doua terminale. Terminalul vechi este folosit pentru zboruri interne, iar no... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
OS
XC
BA
SU
ZF

Sharm El Sheikh SSH

Sharm El Sheikh SSH
Aeroportul International Sharm El Sheikh (araba: مطار شرم الشيخ الدولي Maṭār Sharm El Sheikh El Dawli) este un aeroport international situat in Sharm El Sheikh, in Egipt. Este cel de-al treilea aeroport cel mai aglomerat din Egipt, dupa Aeroportul... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
SM
A2
ZF
E5
SU