Noi zboruri directe din Cluj-Napoca spre Mykonos si Zakynthos

Wizz Air extinde reteaua destinatiilor de agrement din Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca cu 2 noi zboruri directe spre cele mai populare destinatii din Grecia - Mykonos si Zakynthos.

Zborurile vor fi operate in sezonul de vara - din iunie pana in septembrie.

Program zboruri directe noi

Zbor direct Start Frecventa Concurenti
W6 Cluj-Napoca - Mykonos 11 iunie Luni, Vineri -
W6 Cluj-Napoca - Zakynthos 12 iunie Marti, Sambata Animawings

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru a vedea orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Informatii destinatii noi

Mykonos este cea mai cosmopolita insula a Greciei, un paradis alb in inima Cicladelor. Conform mitologiei, Mykonos a fost formata din corpurile pietrificate ale uriasilor ucisi de Hercule, iar numele vine de la de la nepotul lui Apollo - Mykonos.

Mykonos mai este cunoscuta ca Ibiza greceasca: un paradis pentru iubitorii de natura si viata de noapte. Turistii din intreaga lume vin aici pentru atmosfera incredibila, cluburile sale de noapte legendare, dar si soarele, plajele si activitatile acvatice.

Zakynthos (Zante) este una dintre cele mai exotice insule grecesti. Asezata in inima Marii Ionice, aceasta se mandreste cu peisaje naturale unice si plaje cu nisip fin.

Biletele de avion pentru noile zboruri din Cluj-Napoca spre Mykonos si Zakynthos sunt deja in vanzare si pot fi rezervate pe site-urile agentiilor partenere.

Mykonos JMK
Mykonos JMK
Aeroportul Mykonos este aeroportul international al insulei grecesti cu acelasi nume, situat la 4 kilometri de orasul Mykonos. Acesta serveste zbor... Vezi detalii
Zakynthos ZTH
Zakynthos ZTH
Aeroportul International Zakynthos "Dionysios Solomos" este un aeroport din Zakynthos (Zante), Grecia. Aeroportul se afla aproape de orasul si plaj... Vezi detalii