Cariere la ZborDirect

Cariera

Daca esti pasionat de turism si vrei sa lucrezi si sa cresti intr-un domeniu dinamic si modern – locul tau este la ZborDirect. Noi suntem in continua cautare de persoane energice care doresc sa-si verifice si sa-si dezvolte capacitatile.

Pentru a aplica la pozitiile vacante trimite un CV si o scrisoare de intentie. Vor participa la concurs doar candidatii care corespund cerintelor minime expuse pentru fiecare pozitie in parte.

Agentul ticketing este persoana care interactioneaza cu clientii Agentiei, ghideaza utilizatorii ZborDirect pentru gasirea celei mai bune oferte de zbor, solutioneaza solicitarile privind rezervarile in desfasurare si confirmate.

Programatorul PHP monitorizeaza si efectueaza lucrari de mentenanta asupra aplicatiilor existente (API, PHP), analizeaza si propune solutii pentru optimizarea operatiunilor. Dezvolta functii si aplicatii conform specificatiilor primite.

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri