Abu Dhabi


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Abu Dhabi ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Abu Dhabi incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

AUH este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/AUH. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Abu Dhabi in Emiratele Arabe Unite.

Abu Dhabi (UK /ˈæbuːˈdɑːbi/, US /ˈɑːbuː/; arabă أَبُو ظَبْيٍ Format:Transliteration pronunție în arabă: [ɐˈbuˈðˤɑbi]) este capitala arabă a Emiratelor Arabe Unite și al doilea oraș arab al Emiratelor Unite (după Dubai). Este, de asemenea, capitala Emiratului Abu Dhabi. Orașul Abu Dhabi este situat pe o insulă din Golful Persic, în largul Coastei Central-Vest. Cea mai mare parte a orașului și a Emiratului se află pe continent, conectat cu restul țării. În 2021, zona urbană a Abu Dhabi avea o populați…
Abu Dhabi (UK /ˈæbuːˈdɑːbi/, US /ˈɑːbuː/; arabă أَبُو ظَبْيٍ Format:Transliteration pronunție în arabă: [ɐˈbuˈðˤɑbi]) este capitala arabă a Emiratelor Arabe Unite și al doilea oraș arab al Emiratelor Unite (după Dubai). Este, de asemenea, capitala Emiratului Abu Dhabi. Orașul Abu Dhabi este situat pe o insulă din Golful Persic, în largul Coastei Central-Vest. Cea mai mare parte a orașului și a Emiratului se află pe continent, conectat cu restul țării. În 2021, zona urbană a Abu Dhabi avea o populație estimată la 1,5 milioane din 2,9 milioane în emiratul Abu Dhabi, începând cu 2016. Autoritatea de investiții din Abu Dhabi are sediul în oraș și a fost al cincilea cel mai mare fond suveran de avere din lume în 2021. Abu Dhabi însuși are active în valoare de peste un trilion de dolari SUA sub administrare într-o combinație de diferite fonduri suverane cu sediul acolo.Abu Dhabi găzduiește birouri ale guvernului local și federal și este casa Guvernului Emiratelor Arabe Unite și a Consiliului Suprem al Petrolului. Orașul găzduiește președintele Emiratelor Arabe Unite, care este membru al familiei Al Nahyan. Dezvoltarea și urbanizarea rapidă din Abu Dhabi, împreună cu rezervele masive de petrol și gaze și producția și veniturile medii relativ ridicate, l-au transformat într-o metropolă mare și dezvoltată. Este centrul politic și industrial al țării și un centru mare de cultură și comerț. Abu Dhabi reprezintă aproximativ două treimi din economia de aproximativ 400 de miliarde de dolari din Emiratele Arabe Unite.

Aeroporturi langa Abu Dhabi

Cele mai apropiate aeroporturi de Abu Dhabi sunt Abu Dhabi AUH (AE) (31 km), Dubai DWC (AE) (121 km), Al Ain AAN (AE) (146 km), Dubai DXB (AE) (179 km), Sharjah SHJ (AE) (201 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Abu Dhabi

Muscat Abu Dhabi
COUNTRY_OM Oman COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite
03-09-2022 direct
AUH
Suhaj Abu Dhabi
COUNTRY_EG Egipt COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite
26-07-2022 direct
AUH
Tel Aviv Abu Dhabi
COUNTRY_IL Israel COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite
04-09-2022 direct
AUH
Hambantota Abu Dhabi
COUNTRY_LK Sri Lanka COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite
10-10-2022 direct
AUH
Aqaba Abu Dhabi
COUNTRY_JO Iordania COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite
06-11-2022 direct
AUH
Almatî Abu Dhabi
COUNTRY_KZ Kazahstan COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite
13-11-2022 direct
AUH
Baku Abu Dhabi
COUNTRY_AZ Azerbaidjan COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite
24-09-2022 direct
AUH

Zboruri directe catre Abu Dhabi

Meteo: Abu Dhabi AUH

Soare
Abu Zabye
Soare
34
Se simte ca
39°
Vant
15,1 km/h
Umiditate
56%
Vizibilitate
10,0 km
Joi
7 Iulie
Ploi moderate
34°
Ploi moderate
Vant: 23,8 km/h
Vineri
8 Iulie
Ploi pe porţiuni în apropiere
33°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 22,0 km/h
Sâmbătă
9 Iulie
Parțial noros
34°
Parțial noros
Vant: 19,1 km/h
Hoteluri in Abu Dhabi
Hoteluri in Abu Dhabi