Alderney


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Alderney ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Alderney incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

ACI este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/ACI. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Alderney in Marea Britanie.

Alderney (franceză Aurigny; auregnais: Aoeur'gny) este cea mai nordică dintre Insulele Canalului, parte a bailiwick-ului Guernsey, o dependență a coroanei britanice. Are o lungime de 5 km și o lățime de 3 km fiind cea de a treia insulă a canalului ca mărime. Se află la 16 km la vest de La Hague în peninsula Cotentin din Normandia, la 32 km nord-est de Guernsey și la 97 km sud de coasta Angliei, fiind astfel cea mai apropiată insulă a canalului atât de Franța cât și de Regatul Unit. Strâmtoarea …
Alderney (franceză Aurigny; auregnais: Aoeur'gny) este cea mai nordică dintre Insulele Canalului, parte a bailiwick-ului Guernsey, o dependență a coroanei britanice. Are o lungime de 5 km și o lățime de 3 km fiind cea de a treia insulă a canalului ca mărime. Se află la 16 km la vest de La Hague în peninsula Cotentin din Normandia, la 32 km nord-est de Guernsey și la 97 km sud de coasta Angliei, fiind astfel cea mai apropiată insulă a canalului atât de Franța cât și de Regatul Unit. Strâmtoarea care o separă de Cap de la Hague se numește Race of Alderney în engleză sau Le Raz în franceză.

Aeroporturi langa Alderney

Cele mai apropiate aeroporturi de Alderney sunt Alderney ACI (GB) (0 km), Jersey JER (JE) (53 km), Guernsey GCI (GG) (66 km), Dinard DNR (FR) (126 km), Bournemouth BOH (GB) (145 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Alderney

Efectueaza o cautare pentru a vedea cele mai bune oferte de bilete de avion pentru acest itinerariu

Zboruri directe catre Alderney

Meteo: Alderney ACI

Soare
Roque Tourgis
Soare
16
Se simte ca
16°
Vant
23,8 km/h
Umiditate
90%
Vizibilitate
10,0 km
Joi
7 Iulie
Soare
17°
Soare
Vant: 25,2 km/h
Vineri
8 Iulie
Soare
17°
Soare
Vant: 18,4 km/h
Sâmbătă
9 Iulie
Soare
17°
Soare
Vant: 23,4 km/h
Hoteluri in Alderney
Hoteluri in Alderney

Companii aeriene care zboara catre Alderney