Batumi


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Batumi ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Batumi incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

BUS este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/BUS. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Batumi in Georgia.

Batumi sau Batum (ბათუმი în georgiană) este un oraș și cel mai mare port din Georgia, capitala Republicii Autonome Adjaria. Orașul are 122 mii de locuitori și este una din cele mai importante stațiuni de pe Coasta Caucaziană a Mării Negre. La Batumi se află cel mai mare acvariu din fosta URSS și cea mai mare gradină botanică din Georgia (este și una din cele mai mari și bogate grădini botanice din spațiul ex-sovietic). Printre obiectivele turistice ale orașului se mai numără și Cetatea Batumi, …
Batumi sau Batum (ბათუმი în georgiană) este un oraș și cel mai mare port din Georgia, capitala Republicii Autonome Adjaria. Orașul are 122 mii de locuitori și este una din cele mai importante stațiuni de pe Coasta Caucaziană a Mării Negre. La Batumi se află cel mai mare acvariu din fosta URSS și cea mai mare gradină botanică din Georgia (este și una din cele mai mari și bogate grădini botanice din spațiul ex-sovietic). Printre obiectivele turistice ale orașului se mai numără și Cetatea Batumi, construită de turci în sec. XVII.

Tot la Batumi se află și capătul liniei ferate trascaucaziene și capătul conductei de petrol Baku. Orașul se află la aprox. 20 km de granița cu Turcia, într-o zonă subtropicală, bogată în citrice și ceai.

Industrii dezvoltate sunt cele de construcții navale, industria alimentară și cea ușoară.

Aeroporturi langa Batumi

Cele mai apropiate aeroporturi de Batumi sunt Batumi BUS (GE) (0 km), Kutaisi KUT (GE) (144 km), Erzurum ERZ (TR) (208 km), Trabzon TZX (TR) (244 km), Kars KSY (TR) (254 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Batumi

Istanbul Batumi
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_GE Georgia
11-11-2022 direct
BUS
Baku Batumi
COUNTRY_AZ Azerbaidjan COUNTRY_GE Georgia
31-08-2022 direct
BUS
Riga Batumi
COUNTRY_LV Letonia COUNTRY_GE Georgia
26-09-2022 direct
BUS
Erevan Batumi
COUNTRY_AM Armenia COUNTRY_GE Georgia
23-08-2022 direct
BUS
Minsk Batumi
COUNTRY_BY Belarus COUNTRY_GE Georgia
17-03-2023 direct
BUS
Tel Aviv Batumi
COUNTRY_IL Israel COUNTRY_GE Georgia
16-10-2022 direct
BUS
Tașkent Batumi
COUNTRY_UZ Uzbekistan COUNTRY_GE Georgia
24-09-2022 direct
BUS

Zboruri directe catre Batumi

Meteo: Batumi BUS

Parțial noros
Minda
Parțial noros
21
Se simte ca
21°
Vant
16,9 km/h
Umiditate
83%
Vizibilitate
10,0 km
Joi
7 Iulie
Soare
22°
Soare
Vant: 11,5 km/h
Vineri
8 Iulie
Ploi pe porţiuni în apropiere
23°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 11,2 km/h
Sâmbătă
9 Iulie
Soare
24°
Soare
Vant: 9,0 km/h
Hoteluri in Batumi
Hoteluri in Batumi