Berlin

Zboruri ieftine ➔ Berlin

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Berlin ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Berlin și Germania incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

BER este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre Berlin. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

Berlin este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oraș al țării cu aproximativ 3.755.251 locuitori (31 decembrie 2022)

și acoperind o suprafață aproximativ 892 km² (2020). Berlinul este, în același timp, și unul din cele 16 landuri federale, având guvern de land propriu, numit „Senat”. Poziția sa pe hartă este aidoma unei insule înconjurată complet de landul Brandenburg. Este traversat de râurile Spree și Havel. Este centrul Regiunii Metropolitane Berlin-Brandenburg, care are în jur de …
Berlin este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oraș al țării cu aproximativ 3.755.251 locuitori (31 decembrie 2022)

și acoperind o suprafață aproximativ 892 km² (2020). Berlinul este, în același timp, și unul din cele 16 landuri federale, având guvern de land propriu, numit „Senat”. Poziția sa pe hartă este aidoma unei insule înconjurată complet de landul Brandenburg. Este traversat de râurile Spree și Havel. Este centrul Regiunii Metropolitane Berlin-Brandenburg, care are în jur de șase milioane de rezidenți din cadrul a 180 de națiuni. Datorită situării sale pe Câmpia Europeană, Berlin este influențat de un climat temperat sezonier. În jur de o treime din teritoriul orașului constă în păduri, parcuri, grădini, râuri și lacuri.Atestat pentru prima dată în secolul al XIII-lea, Berlinul a fost capitală a Margrafiatului Brandenburg (1417-1701), a Regatului Prusiei (1701–1918), a Imperiului German (1871–1918), a Republicii de la Weimar (1919–1933) și a celui de-Al Treilea Reich (1933–1945). În anii 1920, Berlinul era a treia cea mai mare municipalitate din lume. După cel de-Al Doilea Război Mondial, orașul a fost împărțit; Berlinul de Est a devenit capitala Germaniei de Est, iar Berlinul de Vest a devenit de facto o enclavă a Germaniei de Vest, îngrădit de Zidul Berlinului (1961–1989). În urma reunificării Germaniei din 1990, Berlinul a devenit din nou capitala întregii Germanii.

Berlin este un oraș global al culturii, politicii, mediei și științei. Economia sa are la bază firme de înaltă tehnologie și sfera serviciilor. Orașul are o gamă diversă de industrii creative, facilități pentru cercetare, corporații media și locuri pentru convenții. Berlin servește ca punct continental pentru transportul aerian și feroviar și are o rețea foarte complexă de transport public. Metropola este o destinație turistică populară. Printre ramurile semnificative ale sectorului industrial se numără IT-ul, industria farmaceutică, ingineria biomedicală, biotehnologia, construcția și electronica.

Berlinul modern este casa unor renumite universități, orchestre, muzee, locuri de divertisment și găzduiește multe evenimente sportive. Este un loc căutat pentru producțiile internaționale de filme. Orașul este cunoscut pentru festivalurile sale, arhitectura diversă, viața de noapte, arte contemporane și calitatea înaltă a vieții. De-a lungul ultimului deceniu, Berlinul a fost martorul unei scene antreprenoriale cosmopolite.

Aeroporturi langa Berlin

Cele mai apropiate aeroporturi de Berlin sunt Berlin BER (DE) (19 km), Neubrandenburg FNB (DE) (120 km), Leipzig-Halle LEJ (DE) (147 km), Szczecin SZZ (PL) (155 km), Dresden DRS (DE) (157 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ Berlin

Bucureşti Otopeni Berlin Brandenburg
22 Martie 2024
OTP
OTP
direct
BER
BER
Ryanair
Ryanair
Iaşi Berlin Brandenburg
16 Aprilie 2024
IAS
IAS
direct
BER
BER
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Bucureşti Otopeni Berlin Brandenburg
10 Aprilie 2024
OTP
OTP
escale
BER
BER
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Mai multe oferte de bilete

Bilete avion (dus) Berlin ➔

Berlin Brandenburg Cracovia
02 Aprilie 2024
BER
BER
direct
KRK
KRK
Ryanair
Ryanair
Berlin Brandenburg Budapesta
02 Aprilie 2024
BER
BER
direct
BUD
BUD
Ryanair
Ryanair
Berlin Brandenburg Riga
14 Mai 2024
BER
BER
direct
RIX
RIX
Ryanair
Ryanair
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Berlin

Meteo: Berlin BER

Parțial noros
Berlin
Parțial noros
10
Se simte ca
Vant
16,9 km/h
Umiditate
71%
Vizibilitate
10,0 km
Luni
26 Februarie
Noros
Noros
Vant: 16,6 km/h
Marți
27 Februarie
Parțial noros
Parțial noros
Vant: 15,8 km/h
Miercuri
28 Februarie
Soare
Soare
Vant: 9,4 km/h
BER
Hoteluri | Berlin
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate