București

Zboruri ieftine ➔ Bucharest

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre București ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre București și Romania incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

BUH este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre București. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

București este capitala României, cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația stabilă de 1.883.425 de locuitori (2011) face ca Bucureștiul să fie printre marile orașe din Uniunea Europeană. Conform unor estimări ce iau în considerare persoanele fără domiciliu în oraș, sau în tranzit, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni. La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care fac parte din Zona Metropolitană, însu…
București este capitala României, cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația stabilă de 1.883.425 de locuitori (2011) face ca Bucureștiul să fie printre marile orașe din Uniunea Europeană. Conform unor estimări ce iau în considerare persoanele fără domiciliu în oraș, sau în tranzit, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni. La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care fac parte din Zona Metropolitană, însumează o populație de aproximativ 430.000 de locuitori.

Prima mențiune a localității apare în 1459, în timpul celei de-a doua domnii a lui Vlad Țepeș. În 1862 devine capitala Principatelor Unite. De atunci a suferit schimbări continue, devenind centrul scenei artistice, culturale și mass-media românești. Arhitectura elegantă și atmosfera sa urbană i-au adus în Belle Époque supranumele de „Micul Paris”. Deși clădirile și cartierele din centrul istoric au fost deteriorate sau distruse de război, cutremure și chiar programul lui Nicolae Ceaușescu de sistematizare, multe au supraviețuit. După anul 2000, orașul a cunoscut un boom economic și cultural.Conform recensământului din 2011, 1.883.425 de locuitori trăiesc în limitele orașului,> mai puțini față de cifra înregistrată la recensământul din 2002. Prin adăugarea orașelor satelit din jurul zonei urbane, zona metropolitană a Bucureștiului propusă ar avea o populație de 2,42 milioane de locuitori. Potrivit datelor neoficiale, populația este de peste 3 milioane de locuitori.Din punct de vedere economic, București este orașul cel mai prosper din România, și este unul dintre principalele centre industriale și noduri de transport din Europa de Est. Orașul are facilități pentru convenții, instituții de învățământ, zone culturale, centre comerciale, și zone de agrement.

Orașul este administrat de Primăria Municipiului București, are același nivel administrativ ca și județele României și este împărțit în șase sectoare.

Aeroporturi langa Bucharest

Cele mai apropiate aeroporturi de Bucharest sunt Bucharest BBU (RO) (7 km), Bucharest OTP (RO) (15 km), Brasov GHV (RO) (148 km), Craiova CRA (RO) (176 km), Constanta CND (RO) (190 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ Bucureşti

Timişoara Bucureşti Otopeni
16 Aprilie 2024
TSR
TSR
direct
OTP
OTP
HiSky Europe
HiSky Europe
Cluj-Napoca Bucureşti Otopeni
13 Iunie 2024
CLJ
CLJ
direct
OTP
OTP
HiSky Europe
HiSky Europe
Satu Mare Bucureşti Otopeni
03 Aprilie 2024
SUJ
SUJ
direct
OTP
OTP
TAROM
TAROM
Mai multe oferte de bilete

Bilete avion (dus) Bucureşti ➔

Bucureşti Otopeni Tirana
05 Martie 2024
OTP
OTP
direct
TIA
TIA
Ryanair
Ryanair
Bucureşti Otopeni Milano Bergamo
26 Martie 2024
OTP
OTP
direct
BGY
BGY
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Bucureşti Otopeni Bruxelles S. Charleroi
26 Martie 2024
OTP
OTP
direct
CRL
CRL
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Bucharest

Meteo: Bucharest

Senin
Bucharest
Senin
6
Se simte ca
Vant
6,8 km/h
Umiditate
87%
Vizibilitate
10,0 km
Marți
27 Februarie
Soare
10°
Soare
Vant: 17,3 km/h
Miercuri
28 Februarie
Soare
11°
Soare
Vant: 15,5 km/h
Joi
29 Februarie
Soare
12°
Soare
Vant: 18,4 km/h
BUH
Hoteluri | Bucharest
Orase IATA langa Bucharest
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate