București

Bucharest

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre București ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre București incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

BUH este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/BUH. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre București in Romania.

București este capitala României. Este cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația stabilă de 1.883.425 de locuitori (2011) face ca Bucureștiul să fie printre marile orașe din Uniunea Europeană. Conform unor estimări ce iau în considerare persoanele fără domiciliu în oraș, sau în tranzit, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni. La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care fac parte din Zona Metropolitană,…
București este capitala României. Este cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația stabilă de 1.883.425 de locuitori (2011) face ca Bucureștiul să fie printre marile orașe din Uniunea Europeană. Conform unor estimări ce iau în considerare persoanele fără domiciliu în oraș, sau în tranzit, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni. La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care fac parte din Zona Metropolitană, însumează o populație de aproximativ 430.000 de locuitori.Prima mențiune a localității apare în 1459, în timpul celei de-a doua domnii a lui Vlad Țepeș. În 1862 devine capitala Principatelor Unite. De atunci a suferit schimbări continue, devenind centrul scenei artistice, culturale și mass-media românești. Arhitectura elegantă și atmosfera sa urbană i-au adus în Belle Époque supranumele de „Micul Paris”. Deși clădirile și cartierele din centrul istoric au fost deteriorate sau distruse de război, cutremure și chiar programul lui Nicolae Ceaușescu de sistematizare, multe au supraviețuit. După anul 2000, orașul a cunoscut un boom economic și cultural.Conform recensământului din 2011, 1.883.425 de locuitori trăiesc în limitele orașului, mai puțini față de cifra înregistrată la recensământul din 2002. Prin adăugarea orașelor satelit din jurul zonei urbane, zona metropolitană a Bucureștiului propusă ar avea o populație de 2,42 milioane de locuitori. Potrivit datelor neoficiale, populația este de peste 3 milioane de locuitori..

Din punct de vedere economic, București este orașul cel mai prosper din România, și este unul dintre principalele centre industriale și noduri de transport din Europa de Est. Orașul are facilități pentru convenții, instituții de învățământ, zone culturale, centre comerciale, și zone de agrement.

Orașul este administrat de Primăria Municipiului București, are același nivel administrativ ca și județele României și este împărțit în șase sectoare.

Aeroporturi langa Bucharest

Cele mai apropiate aeroporturi de Bucharest sunt Bucharest OTP (RO) (15 km) , Craiova CRA (RO) (233 km) , Constanta CND (RO) (247 km) , Bacau BCM (RO) (290 km) , Varna VAR (BG) (293 km)

Oferte fierbinti Romania ➔ București

Timişoara Bucureşti Otopeni
20 Februarie 2023
TSR - OTP direct
HiSky Europe
HiSky Europe
Oradea Bucureşti Otopeni
21 Iulie 2023
OMR - OTP direct
TAROM
TAROM
Cluj-Napoca Bucureşti Otopeni
22 Februarie 2023
CLJ - OTP direct
HiSky Europe
HiSky Europe
Suceava Salcea Bucureşti Otopeni
25 Ianuarie 2023
SCV - OTP direct
TAROM
TAROM
Satu Mare Bucureşti Otopeni
16 Ianuarie 2023
SUJ - OTP direct
TAROM
TAROM
Baia Mare Bucureşti Otopeni
22 Decembrie 2022
BAY - OTP direct
TAROM
TAROM

Zboruri directe catre Bucharest

Meteo: Bucharest

Parțial noros
Bucharest
Parțial noros
3
Se simte ca
-2°
Vant
24,1 km/h
Umiditate
87%
Vizibilitate
10,0 km
Miercuri
30 Noiembrie
Cer acoperit
Cer acoperit
Vant: 23,4 km/h
Joi
1 Decembrie
Ploi moderate
Ploi moderate
Vant: 23,8 km/h
Vineri
2 Decembrie
Ploi pe porţiuni în apropiere
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 17,3 km/h
Hoteluri in București
Hoteluri in București
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022