Cuiaba


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Cuiaba ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Cuiaba incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

CGB este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/CGB. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Cuiaba in Brazilia.

Cuiabá este un capitala statului Mato Grosso (MT), Brazilia. Acest oraș este localizat în centrul Americii de Sud și împreună cu municipiul învecinat, Várzea Grande formează principala zonă metropolitană a statului.Orasul a fost fondat în 1719 d.Hr., în timpul goanei după aur, a devenit capitala statului în 1818. Orașul este un centru comercial al acestei zone vaste în care se practică creșterea vitelor și agricultura. Dezvoltarea economică a fost îngreunată de izolare municipiului și de lipsa …
Cuiabá este un capitala statului Mato Grosso (MT), Brazilia. Acest oraș este localizat în centrul Americii de Sud și împreună cu municipiul învecinat, Várzea Grande formează principala zonă metropolitană a statului.Orasul a fost fondat în 1719 d.Hr., în timpul goanei după aur, a devenit capitala statului în 1818. Orașul este un centru comercial al acestei zone vaste în care se practică creșterea vitelor și agricultura. Dezvoltarea economică a fost îngreunată de izolare municipiului și de lipsa forței de muncă. Șlepurile rămân un mijloc important de transport.

Cuiaba este în centrul unei zone urbane, care include, de asemenea, al doilea cel mai mare oraș al statului, Várzea Grande. Termocentrale și hidrocentralele situate în zonă s-au extins după terminarea unei conducte de gaze naturale ce face legătura cu Bolivia în 2000. În orașul își are sediul Universitatea Federală din Mato Grosso și aici se găsește cel mai mare stadion de fotbal din statul Mato Grosso, Arena Pantanal.Orasul este cunoscut și sub numele de „Poarta Sudică a Amazonului”.

Aeroporturi langa Cuiaba

Cele mai apropiate aeroporturi de Cuiaba sunt Cuiaba CGB (BR) (0 km), Rondonopolis ROO (BR) (219 km), Vilhena BVH (BR) (693 km), Rio Verde RVD (BR) (725 km), Goiania GYN (BR) (787 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Cuiaba

Campinas Cuiaba
COUNTRY_BR Brazilia COUNTRY_BR Brazilia
17-10-2022 direct
CGB
Curitiba Cuiaba
COUNTRY_BR Brazilia COUNTRY_BR Brazilia
20-09-2022 escala
CGB
Tabatinga Cuiaba
COUNTRY_BR Brazilia COUNTRY_BR Brazilia
06-09-2022 escala
CGB
Istanbul Cuiaba
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_BR Brazilia
17-08-2022 escala
CGB
Moscova Cuiaba
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_BR Brazilia
16-08-2022 escala
CGB
Soci Cuiaba
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_BR Brazilia
15-08-2022 escala
CGB

Zboruri directe catre Cuiaba

Meteo: Cuiaba CGB

Parțial noros
Varzea Grande
Parțial noros
35
Se simte ca
34°
Vant
15,1 km/h
Umiditate
37%
Vizibilitate
10,0 km
Marți
16 August
Soare
30°
Soare
Vant: 21,2 km/h
Miercuri
17 August
Soare
31°
Soare
Vant: 22,3 km/h
Joi
18 August
Ploi pe porţiuni în apropiere
28°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 34,9 km/h
Hoteluri in Cuiaba
Hoteluri in Cuiaba