New Delhi

Zboruri ieftine ➔ Delhi

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre New Delhi ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre New Delhi și India incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

DEL este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre New Delhi. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

Delhi este un oraș în nordul Indiei, în teritoriul cu același nume, format din orașul vechi Shahjahanabad, și orașul nou, New Delhi (construit în 1911), care îndeplinește funcția de capitală, cu o populație de 11.505.196 de locuitori. Este principalul centru politic și administrativ al țării, nod important de comunicații, cu Aeroportul Internațional Palam, de asemenea mare centru financiar și comercial. Sunt dezvoltate industriile bumbacului, tricotajelor, chimico-farmaceutică, constructoare de…
Delhi este un oraș în nordul Indiei, în teritoriul cu același nume, format din orașul vechi Shahjahanabad, și orașul nou, New Delhi (construit în 1911), care îndeplinește funcția de capitală, cu o populație de 11.505.196 de locuitori. Este principalul centru politic și administrativ al țării, nod important de comunicații, cu Aeroportul Internațional Palam, de asemenea mare centru financiar și comercial. Sunt dezvoltate industriile bumbacului, tricotajelor, chimico-farmaceutică, constructoare de mașini, încălțămintei, prelucrării lemnului, alimentară și poligrafică. Are o universitate, un institut politehnic, mai multe muzee și teatre, monumente reprezentative pentru diferite perioade ale artei indiene (Coloana de Fier, din secolul 4; Moscheea Quwwat-ul-Islam , din secolul 12; Moscheea Jama, din secolul 17; Lal Kila sau Fortul Roșu, din 1683) și un artizanat.

Conform unei analize realizată de Global Demographic, ce a vizat nivelul de creștere a populației și densitatea locuitorilor, în 2016 Delhi a fost pe locul al cincilea în lume.

Aeroporturi langa Delhi

Cele mai apropiate aeroporturi de Delhi sunt Delhi DEL (IN) (0 km), Agra AGR (IN) (177 km), Dehra Dun DED (IN) (216 km), Bareilly BEK (IN) (230 km), Jaipur JAI (IN) (231 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ New Delhi

Bucureşti Otopeni Indira Gandhi International
17 Martie 2024
OTP
OTP
escale
DEL
DEL
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Suceava Salcea Indira Gandhi International
21 Martie 2024
SCV
SCV
escale
DEL
DEL
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Cluj-Napoca Indira Gandhi International
25 Februarie 2024
CLJ
CLJ
escale
DEL
DEL
HiSky Europe
HiSky Europe + ...
Mai multe oferte de bilete

Bilete avion (dus) New Delhi ➔

Indira Gandhi International Leh
17 Ianuarie 2025
DEL
DEL
direct
IXL
IXL
IndiGo
IndiGo
Indira Gandhi International Kathmandu
18 Martie 2024
DEL
DEL
direct
KTM
KTM
Air India
Air India
Indira Gandhi International Hazrat Shahjalal International Airport
25 Martie 2024
DEL
DEL
direct
DAC
DAC
IndiGo
IndiGo
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Delhi

Meteo: Delhi DEL

Ceață
New Delhi
Ceață
17
Se simte ca
17°
Vant
6,1 km/h
Umiditate
42%
Vizibilitate
4,0 km
Sâmbătă
24 Februarie
Soare
19°
Soare
Vant: 8,3 km/h
Duminică
25 Februarie
Soare
20°
Soare
Vant: 9,7 km/h
Luni
26 Februarie
Parțial noros
21°
Parțial noros
Vant: 8,6 km/h
DEL
Hoteluri | Delhi
Orase IATA langa Delhi
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate