New Delhi

Delhi

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre New Delhi ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre New Delhi incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

DEL este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/DEL. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre New Delhi in India.

Delhi este un oraș în nordul Indiei, în teritoriul cu același nume, format din orașul vechi Shahjahanabad, și orașul nou, New Delhi (construit în 1911), care îndeplinește funcția de capitală, cu o populație de 11.505.196 de locuitori. Este principalul centru politic și administrativ al țării, nod important de comunicații, mare centru financiar și comercial și posedă aeroportul internațional Palam. Sunt dezvoltate industriile bumbacului, tricotajelor, chimico-farmaceutică, constructoare de mașin…
Delhi este un oraș în nordul Indiei, în teritoriul cu același nume, format din orașul vechi Shahjahanabad, și orașul nou, New Delhi (construit în 1911), care îndeplinește funcția de capitală, cu o populație de 11.505.196 de locuitori. Este principalul centru politic și administrativ al țării, nod important de comunicații, mare centru financiar și comercial și posedă aeroportul internațional Palam. Sunt dezvoltate industriile bumbacului, tricotajelor, chimico-farmaceutică, constructoare de mașini, încălțămintei, prelucrării lemnului, alimentară și poligrafică. Are o universitate, un institut politehnic, mai multe muzee și teatre, monumente reprezentative pentru diferite perioade ale artei indiene (Coloana de Fier, din secolul 4; Moscheea Quwwat-ul-Islam , din secolul 12; Moscheea Jama, din secolul 17; Lal Kila sau Fortul Roșu, din 1683) și un artizanat.

Conform unei analize realizată de Global Demographic, ce a vizat nivelul de creștere a populației și densitatea locuitorilor, în 2016 Delhi a fost pe locul al cincilea în lume.

Aeroporturi langa Delhi

Cele mai apropiate aeroporturi de Delhi sunt Delhi DEL (IN) (0 km) , Agra AGR (IN) (226 km) , Chandigarh IXC (IN) (242 km) , Simla SLV (IN) (261 km) , Dehra Dun DED (IN) (269 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ New Delhi

Bucureşti Otopeni Indira Gandhi International
23 Martie 2023
OTP - DEL
escale
Wizz Air
Wizz Air
Cluj-Napoca Indira Gandhi International
29 Ianuarie 2023
CLJ - DEL
escale
Wizz Air
Wizz Air
Iaşi Indira Gandhi International
10 Martie 2023
IAS - DEL
escale
TAROM
TAROM
Constanţa Kogalniceanu Indira Gandhi International
24 Februarie 2023
CND - DEL
escale
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Bilete de avion (dus) New Delhi ➔

Indira Gandhi International Kathmandu
01 Februarie 2023
DEL - KTM
direct
Air India
Air India
Indira Gandhi International Dhaka
10 Februarie 2023
DEL - DAC
direct
Vistara
Vistara
Indira Gandhi International Phú Quốc
29 Ianuarie 2023
DEL - PQC
direct
VietJet Air
VietJet Air
Indira Gandhi International Abu Dhabi International
27 Martie 2023
DEL - AUH
direct
Go First
Go First
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Delhi

Meteo: Delhi DEL

Ceață
New Delhi
Ceață
8
Se simte ca
Vant
6,8 km/h
Umiditate
93%
Vizibilitate
1,2 km
Sâmbătă
28 Ianuarie
Soare
17°
Soare
Vant: 12,2 km/h
Duminică
29 Ianuarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
16°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 19,8 km/h
Luni
30 Ianuarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
18°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 7,6 km/h
DEL
Hoteluri | Delhi
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023