Douala

Douala

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Douala ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Douala incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

DLA este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/DLA. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Douala in Camerun.

Douala este un oraș în partea de vest a Camerunului. Este reședința provinciei Litoral. Cel mai populat oraș și port maritim al țării. Adăpostește cel mai mare port din Africa Centrală și aeroportul său internațional principal, Aeroportul Internațional Douala (DLA), este capitala comercială și economică a Camerunului și a întregii regiuni CEMAC care cuprinde Gabon, Congo, Ciad, Guineea Ecuatorială, Republica Centrafricană și Camerun. În consecință, se ocupă de majoritatea exporturilor majore al…
Douala este un oraș în partea de vest a Camerunului. Este reședința provinciei Litoral. Cel mai populat oraș și port maritim al țării. Adăpostește cel mai mare port din Africa Centrală și aeroportul său internațional principal, Aeroportul Internațional Douala (DLA), este capitala comercială și economică a Camerunului și a întregii regiuni CEMAC care cuprinde Gabon, Congo, Ciad, Guineea Ecuatorială, Republica Centrafricană și Camerun. În consecință, se ocupă de majoritatea exporturilor majore ale țării, precum petrol, cacao și cafea, cherestea, metale și fructe. Începând cu 2015, orașul și zona înconjurătoare aveau o populație estimată la 2.768.400. Orașul se află pe estuarul fluviului Wouri, iar clima sa este tropicală.

Aeroporturi langa Douala

Cele mai apropiate aeroporturi de Douala sunt Douala DLA (CM) (0 km) , Malabo SSG (GQ) (126 km) , Yaounde NSI (CM) (214 km) , Bata BSG (GQ) (219 km) , Calabar CBQ (NG) (233 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Douala

Bucureşti Otopeni Douala
04 Martie 2023
OTP - DLA
escale
Ryanair
Ryanair
Cluj-Napoca Douala
30 Ianuarie 2023
CLJ - DLA
escale
Wizz Air
Wizz Air

Bilete de avion (dus) Douala ➔

Douala Cairo
07 Februarie 2023
DLA - CAI
direct
EgyptAir
EgyptAir
Douala Kigali
12 Februarie 2023
DLA - KGL
direct
RwandAir
RwandAir
Douala Nairobi Jomo Kenyatta
01 Februarie 2023
DLA - NBO
direct
Kenya Airways
Kenya Airways
Douala Abuja
21 Februarie 2023
DLA - ABV
direct
Air Côte dIvoire
Air Côte dIvoire
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Douala

Meteo: Douala DLA

Ploi uşoare şi de scurtă durată
Douala
Ploi uşoare şi de scurtă durată
27
Se simte ca
30°
Vant
14,0 km/h
Umiditate
79%
Vizibilitate
10,0 km
Precipitaţii
0,5 mm
Sâmbătă
28 Ianuarie
Ploi moderate
28°
Ploi moderate
Vant: 16,9 km/h
Duminică
29 Ianuarie
Ploi moderate
29°
Ploi moderate
Vant: 21,2 km/h
Luni
30 Ianuarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
29°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 22,7 km/h
DLA
Hoteluri | Douala
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023