Frankfurt pe Main

Frankfurt

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Frankfurt pe Main ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Frankfurt pe Main incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

FRA este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/FRA. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Frankfurt pe Main in Germania.

Frankfurt pe Main (în germană Frankfurt am Main [ˈfraŋkfʊrt]) este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râul Main și are o populație de aproximativ 670.000 de locuitori. Numele colocvial al orașului este Frankfurt, însă numele său oficial este Frankfurt am Main, care se traduce Frankfurt pe Main. În Frankfurt își au sediul numeroase instituții financiare. Aeroportul Internațional Frankfurt este cel mai mare aeroport germa…
Frankfurt pe Main (în germană Frankfurt am Main [ˈfraŋkfʊrt]) este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râul Main și are o populație de aproximativ 670.000 de locuitori. Numele colocvial al orașului este Frankfurt, însă numele său oficial este Frankfurt am Main, care se traduce Frankfurt pe Main. În Frankfurt își au sediul numeroase instituții financiare. Aeroportul Internațional Frankfurt este cel mai mare aeroport german și se situează pe locul opt în lista celor mai mari aeroporturi din lume, având peste 52 de milioane de pasageri anual.

Aeroporturi langa Frankfurt

Cele mai apropiate aeroporturi de Frankfurt sunt Frankfurt FRA (DE) (2 km) , Mannheim MHG (DE) (62 km) , Frankfurt HHN (DE) (141 km) , Paderborn PAD (DE) (161 km) , Karlsruhe FKB (DE) (176 km)

Oferte fierbinti Romania ➔ Frankfurt pe Main

Bucureşti Otopeni Frankfurt pe Main
22 Mai 2023
OTP - FRA direct
Lufthansa
Lufthansa
Cluj-Napoca Frankfurt pe Main
30 Aprilie 2023
CLJ - FRA direct
Lufthansa
Lufthansa
Timişoara Frankfurt pe Main
27 Ianuarie 2023
TSR - FRA direct
Lufthansa
Lufthansa
Bucureşti Otopeni Frankfurt pe Main
25 Ianuarie 2023
OTP - FRA escala
Ryanair
Ryanair
Sibiu Frankfurt pe Main
22 Februarie 2023
SBZ - FRA escala
Ryanair
Ryanair
Timişoara Frankfurt pe Main
13 Decembrie 2022
TSR - FRA escala
Ryanair
Ryanair

Zboruri directe catre Frankfurt

Meteo: Frankfurt FRA

Ceață
Kelsterbach
Ceață
5
Se simte ca
Vant
6,8 km/h
Umiditate
87%
Vizibilitate
10,0 km
Duminică
27 Noiembrie
Noros
Noros
Vant: 5,8 km/h
Luni
28 Noiembrie
Ploi pe porţiuni în apropiere
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 6,8 km/h
Marți
29 Noiembrie
Ploi moderate
Ploi moderate
Vant: 4,0 km/h
Hoteluri in Frankfurt pe Main
Hoteluri in Frankfurt pe …
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022