Havana

Zboruri ieftine ➔ Havana

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Havana ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Havana și Cuba incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

HAV este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre Havana. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

Havana (în spaniolă La Habana), nume complet Villa de San Cristóbal de la Habana, este capitala Republicii Cuba și în același timp o provincie independentă. Este un oraș-port major, și principalul centru comercial al Cubei. Cu o populație de 2,1 milioane de locuitori, și o suprafață totală de 728,26 km2 − Havana este cel mai mare oraș din Cuba atât după suprafață cât și după numărul populației, dar și cea mai mare zonă metropolitană din Caraibe. Orașul a fost fondat în 16 noiembrie 1519 de con…
Havana (în spaniolă La Habana), nume complet Villa de San Cristóbal de la Habana, este capitala Republicii Cuba și în același timp o provincie independentă. Este un oraș-port major, și principalul centru comercial al Cubei. Cu o populație de 2,1 milioane de locuitori, și o suprafață totală de 728,26 km2 − Havana este cel mai mare oraș din Cuba atât după suprafață cât și după numărul populației, dar și cea mai mare zonă metropolitană din Caraibe. Orașul a fost fondat în 16 noiembrie 1519 de conquistadorul spaniol Diego Velázquez de Cuéllar. Havana are 2.201.610 de locuitori (2002), fiind al patrulea oraș ca mărime din Caraibe după Caracas și Maracaibo (din Venezuela) precum și Santo Domingo (din Republica Dominicană). Partea veche a orașului Havana se află din 1982 pe lista de locuri din patrimoniul mondial.

Aeroporturi langa Havana

Cele mai apropiate aeroporturi de Havana sunt Havana HAV (CU) , Varadero VRA (CU) (100 km), Nueva Gerona GER (CU) (135 km), Cayo Largo Del Sur CYO (CU) (179 km), Key West EYW (US) (185 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ Havana

Bucureşti Otopeni La Habana
10 Iunie 2024
OTP
OTP
escale
HAV
HAV
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Cluj-Napoca La Habana
09 Aprilie 2024
CLJ
CLJ
escale
HAV
HAV
Turkish Airlines
Turkish Airlin… + ...

Bilete avion (dus) Havana ➔

La Habana Monterrey Gen Mariano Escobedo
15 August 2024
HAV
HAV
direct
MTY
MTY
Viva Aerobus
Viva Aerobus
La Habana Bogotá
14 Iunie 2024
HAV
HAV
direct
BOG
BOG
Wingo
Wingo
La Habana Miami Internaţional
26 Martie 2024
HAV
HAV
direct
MIA
MIA
American Airlines
American Airli…
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Havana

Meteo: Havana HAV

Parțial noros
Santiago De Las…
Parțial noros
19
Se simte ca
19°
Vant
6,8 km/h
Umiditate
94%
Vizibilitate
9,0 km
Duminică
3 Martie
Ploi pe porţiuni în apropiere
24°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 9,4 km/h
Luni
4 Martie
Ploi pe porţiuni în apropiere
25°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 9,7 km/h
Marți
5 Martie
Soare
25°
Soare
Vant: 17,6 km/h
HAV
Hoteluri | Havana
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate