Hurghada

Hurghada

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Hurghada ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Hurghada incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

HRG este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/HRG. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Hurghada in Egipt.

Hurghada (arabă الغردقة‎ - al-ġurdaqa) este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt, care are în prezent 60.000 de locuitori din care ca. 10.000 locuiesc ilegal fără aprobarea administrației de a domicilia în localitate. Acești locuitori provin în general din regiunile sărace de pe valea Nilului. Centrul turisitic și balnear s-a dezvoltat printr-un sprijin financiar arab, nordamerican și european. Plajele de ni…
Hurghada (arabă الغردقة‎ - al-ġurdaqa) este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt, care are în prezent 60.000 de locuitori din care ca. 10.000 locuiesc ilegal fără aprobarea administrației de a domicilia în localitate. Acești locuitori provin în general din regiunile sărace de pe valea Nilului. Centrul turisitic și balnear s-a dezvoltat printr-un sprijin financiar arab, nordamerican și european. Plajele de nisip de la Marea Roșie au fost vizitate în anul 2004 de ca. 1 milion de turiști, din care cei mai mulți erau veniți din Germania, Anglia, Rusia și fostele republici sovietice. Azi Hurghada se prezintă ca un șirag de hoteluri cu o arhitectonică orientală, terminate sau în construcție înșirate de-a lungul litoralului Mării Roșii. In apropierea orașului se află un aeroport internațional. Așezarea El-Guna situată pe malul unei lagune a fost construită exclusiv în scop turistic, mai există asemenea lagune pe o lungime de 22 km.

Aeroporturi langa Hurghada

Cele mai apropiate aeroporturi de Hurghada sunt Hurghada HRG (EG) (1 km) , Sharm El Sheikh SSH (EG) (138 km) , Marsa Alam RMF (EG) (242 km) , Luxor LXR (EG) (262 km) , Sohag HMB (EG) (292 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Hurghada

Bucureşti Otopeni Hurghada
03 Februarie 2023
OTP - HRG
direct
HiSky Europe
HiSky Europe
Bucureşti Otopeni Hurghada
21 Martie 2023
OTP - HRG
escale
Ryanair
Ryanair
Suceava Salcea Hurghada
02 Februarie 2023
SCV - HRG
escale
Ryanair
Ryanair
Timişoara Hurghada
25 Martie 2023
TSR - HRG
escale
Ryanair
Ryanair
Mai multe oferte de bilete

Bilete de avion (dus) Hurghada ➔

Hurghada Roma Fiumicino
16 Februarie 2023
HRG - FCO
direct
Wizz Air
Wizz Air
Hurghada Budapesta
04 Februarie 2023
HRG - BUD
direct
Wizz Air
Wizz Air
Hurghada Londra Luton
16 Decembrie 2023
HRG - LTN
direct
Wizz Air UK
Wizz Air UK
Hurghada Genf
13 Septembrie 2023
HRG - GVA
direct
easyJet
easyJet
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Hurghada

Meteo: Hurghada HRG

Senin
Hurghada
Senin
17
Se simte ca
17°
Vant
3,6 km/h
Umiditate
52%
Vizibilitate
10,0 km
Sâmbătă
28 Ianuarie
Parțial noros
22°
Parțial noros
Vant: 23,8 km/h
Duminică
29 Ianuarie
Soare
22°
Soare
Vant: 24,8 km/h
Luni
30 Ianuarie
Soare
23°
Soare
Vant: 34,2 km/h
HRG
Hoteluri | Hurghada
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023