Djedda

Jeddah

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Djedda ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Djedda incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

JED este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/JED. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Djedda in Arabia Saudita.

Djedda sau Jeddah este un oraș din Arabia Saudită situat pe costa Mării Roșii al cărei port este. Populația actuală a orașului este de 2,8 milioane de locuitori. Aici se află cea mai înaltă fântână din lume.(fântâna Regelui Fahd) Această metropolă este a doua din punct de vedere al populației din Arabia Saudită, dupa capitala monarhiei, Riad. Totodata este principalul port al țării. Centrul istoric (districtul/ cartierul Al-Balad) este inscris in Patrimoniul UNESCO si datează din sec. VII. In D…
Djedda sau Jeddah este un oraș din Arabia Saudită situat pe costa Mării Roșii al cărei port este. Populația actuală a orașului este de 2,8 milioane de locuitori. Aici se află cea mai înaltă fântână din lume.(fântâna Regelui Fahd) Această metropolă este a doua din punct de vedere al populației din Arabia Saudită, dupa capitala monarhiei, Riad. Totodata este principalul port al țării. Centrul istoric (districtul/ cartierul Al-Balad) este inscris in Patrimoniul UNESCO si datează din sec. VII. In Djedda, in viitor va fi ridicata una dintre cele mai înalte cladirii ale lumii( Jeddah Tour) cu 1 km înalțime.

Aeroporturi langa Jeddah

Cele mai apropiate aeroporturi de Jeddah sunt Jeddah JED (SA) (0 km) , Taif TIF (SA) (159 km) , Madinah MED (SA) (342 km) , Yanbu YNB (SA) (356 km) , Al-Baha ABT (SA) (387 km)

Oferte fierbinti Romania ➔ Djedda

Bucureşti Otopeni Jeddah
03 Iunie 2023
OTP - JED direct
Wizz Air
Wizz Air
Bucureşti Otopeni Jeddah
09 Ianuarie 2023
OTP - JED escala
Wizz Air
Wizz Air
Iaşi Jeddah
04 Decembrie 2022
IAS - JED escala
Wizz Air
Wizz Air
Timişoara Jeddah
05 Decembrie 2022
TSR - JED escala
Ryanair
Ryanair

Zboruri directe catre Jeddah

Meteo: Jeddah JED

Parțial noros
Jeddah
Parțial noros
28
Se simte ca
31°
Vant
6,8 km/h
Umiditate
74%
Vizibilitate
10,0 km
Miercuri
30 Noiembrie
Soare
29°
Soare
Vant: 14,8 km/h
Joi
1 Decembrie
Soare
29°
Soare
Vant: 20,2 km/h
Vineri
2 Decembrie
Soare
28°
Soare
Vant: 22,3 km/h
Hoteluri in Djedda
Hoteluri in Djedda
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022