Moscova

Moscow

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Moscova ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Moscova incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

MOW este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/MOW. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Moscova in Rusia.

Moscova (în rusă Москва, transliterat: Moskva, ) este capitala Rusiei, un oraș cu 9,6 milioane locuitori, aflat pe râul Moscova, și cu o suprafață de 878,7 km². Este orașul cu cea mai numeroasă populație din Rusia și cel mai populat subiect federal al Rusiei. Este un centru politic major, economic, cultural, științific, religios, financiar, educațional și de transport al Rusiei și al întregului continent. Moscova este orașul cel mai nordic cu o populație care depășește 10 milioane de locuitori,…
Moscova (în rusă Москва, transliterat: Moskva, ) este capitala Rusiei, un oraș cu 9,6 milioane locuitori, aflat pe râul Moscova, și cu o suprafață de 878,7 km². Este orașul cu cea mai numeroasă populație din Rusia și cel mai populat subiect federal al Rusiei. Este un centru politic major, economic, cultural, științific, religios, financiar, educațional și de transport al Rusiei și al întregului continent. Moscova este orașul cel mai nordic cu o populație care depășește 10 milioane de locuitori, orașul cu cel mai mare număr de locuitori din Europa și al șaselea din lume. Populația sa, conform rezultatelor preliminare ale recensământului din 2010, este de 11.514.330. Conform listei miliardarilor întocmită de revista Forbes, Moscova avea în 2011 79 de miliardari, detronând astfel New York-ul și devenind orașul cu cel mai mare număr de miliardari.Moscova este situată pe râul Moscova, în Districtul Federal Central al Rusiei europene. În decursul istoriei orașul a servit drept capitală unei succesiuni de state, de la medievalul Cnezat al Moscovei și urmașul său, Țaratul Rusiei, și până la Uniunea Sovietică. Moscova este gazda Kremlinului, o fortăreață străveche care este astăzi sediul Președinției Rusiei și al ramurii executive a guvernului Rusiei. Kremlinul este, de asemenea, și unul din cele câteva locuri din Patrimoniul Mondial pe care le găzduiește orașul. Ambele camere ale parlamentului rus (Duma de Stat și Sovietul Federației Ruse) funcționează și ele în Moscova.

Orașul este deservit de o rețea de transport extinsă, care include patru aeroporturi internaționale, nouă terminale feroviare și una din cele mai adânc construite instalații de metrou din lume, Metroul din Moscova, al doilea doar după cel din Tokyo în privința numărului de pasageri și recunoscut drept unul din simbolurile Moscovei datorită bogăției și varietății arhitecturale ale celor 185 de stații.

Aeroporturi langa Moscow

Cele mai apropiate aeroporturi de Moscow sunt Moscow SVO (RU) (42 km) , Moscow VKO (RU) (50 km) , Moscow DME (RU) (63 km) , Moscow ZIA (RU) (71 km) , Kaluga KLF (RU) (246 km)

Zboruri directe catre Moscow

Meteo: Moscow

Cer acoperit
Moscow
Cer acoperit
-3
Se simte ca
-6°
Vant
15,1 km/h
Umiditate
86%
Vizibilitate
8,0 km
Sâmbătă
28 Ianuarie
Ninsori moderate
-4°
Ninsori moderate
Vant: 8,3 km/h
Duminică
29 Ianuarie
Chiciură
-7°
Chiciură
Vant: 14,4 km/h
Luni
30 Ianuarie
Ninsori de scurtă durată în cantităţi mari şi moderate
-3°
Ninsori de scurtă durată în cantităţi mari şi moderate
Vant: 23,4 km/h
MOW
Hoteluri | Moscow
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023