Moscova


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Moscova ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Moscova incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

MOW este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/MOW. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Moscova in Rusia.

Moscova (în rusă Москва, transliterat: Moskva, pronunție rusă: /mɐ.ˈskva/) este capitala Rusiei, un oraș cu 9,6 milioane locuitori, aflat pe râul Moscova, și cu o suprafață de 878,7 km². Este orașul cu cea mai numeroasă populație din Rusia și cel mai populat subiect federal al Rusiei. Este un centru politic major, economic, cultural, științific, religios, financiar, educațional și de transport al Rusiei și al întregului continent. Moscova este orașul cel mai nordic cu o populație care depășeșt…
Moscova (în rusă Москва, transliterat: Moskva, pronunție rusă: /mɐ.ˈskva/) este capitala Rusiei, un oraș cu 9,6 milioane locuitori, aflat pe râul Moscova, și cu o suprafață de 878,7 km². Este orașul cu cea mai numeroasă populație din Rusia și cel mai populat subiect federal al Rusiei. Este un centru politic major, economic, cultural, științific, religios, financiar, educațional și de transport al Rusiei și al întregului continent. Moscova este orașul cel mai nordic cu o populație care depășește 10 milioane de locuitori, orașul cu cel mai mare număr de locuitori din Europa și al șaselea din lume. Populația sa, conform rezultatelor preliminare ale recensământului din 2010, este de 11.514.330. Conform listei miliardarilor întocmită de revista Forbes, Moscova avea în 2011 79 de miliardari, detronând astfel New York-ul și devenind orașul cu cel mai mare număr de miliardari.Moscova este situată pe râul Moscova, în Districtul Federal Central al Rusiei europene. În decursul istoriei orașul a servit drept capitală unei succesiuni de state, de la medievalul Cnezat al Moscovei și urmașul său, Țaratul Rusiei, și până la Uniunea Sovietică. Moscova este gazda Kremlinului, o fortăreață străveche care este astăzi sediul Președinției Rusiei și al ramurii executive a guvernului Rusiei. Kremlinul este, de asemenea, și unul din cele câteva locuri din Patrimoniul Mondial pe care le găzduiește orașul. Ambele camere ale parlamentului rus (Duma de Stat și Sovietul Federației Ruse) funcționează și ele în Moscova.

Orașul este deservit de o rețea de transport extinsă, care include patru aeroporturi internaționale, nouă terminale feroviare și una din cele mai adânc construite instalații de metrou din lume, Metroul din Moscova, al doilea doar după cel din Tokyo în privința numărului de pasageri și recunoscut drept unul din simbolurile Moscovei datorită bogăției și varietății arhitecturale ale celor 185 de stații.

Aeroporturi langa Moscow

Cele mai apropiate aeroporturi de Moscow sunt Moscow SVO (RU) (42 km), Moscow VKO (RU) (50 km), Moscow DME (RU) (63 km), Moscow ZIA (RU) (71 km), Kaluga KLF (RU) (246 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Moscova

Sankt Petersburg Moscova
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_RU Rusia
12-10-2022 direct
MOW
Petrozavodsk Moscova
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_RU Rusia
07-07-2022 direct
MOW
Kazan Moscova
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_RU Rusia
27-07-2022 direct
MOW
Pskov Moscova
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_RU Rusia
16-09-2022 direct
MOW
Kaliningrad Moscova
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_RU Rusia
29-09-2022 direct
MOW
Vladikavkaz Moscova
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_RU Rusia
05-10-2022 direct
MOW
Nijni Novgorod Moscova
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_RU Rusia
15-10-2022 direct
MOW

Zboruri directe catre Moscow

Meteo: Moscow

Senin
Moskau
Senin
20
Se simte ca
20°
Vant
15,1 km/h
Umiditate
49%
Vizibilitate
10,0 km
Joi
30 Iunie
Soare
20°
Soare
Vant: 20,2 km/h
Vineri
1 Iulie
Soare
18°
Soare
Vant: 20,5 km/h
Sâmbătă
2 Iulie
Soare
21°
Soare
Vant: 15,1 km/h
*alertele meteo sunt afisate in limba originala.
Hoteluri in Moscova
Hoteluri in Moscova