Mykonos


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Mykonos ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Mykonos incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

JMK este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/JMK. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Mykonos in Grecia.

Mykonos (/ˈmɪkənɒs, -noʊs/, sau UK /ˈmiːk-/;, în greacă Μύκονος, în italiană Micono) sau Insula Vânturilor este o insulă grecească din Marea Egee.Mykonos face parte din insulele Ciclade, fiind situată între Tinos, Syros, Paros și Naxos. Suprafața insulei este de 85,5 km² și are o altitudine maximă de 341 de metri. Are o populație de aproximativ 10.134 de locuitori și o densitate de 120 loc/km². Majoritatea locuiesc în cel mai mare oraș, Mykonos, care se află pe coasta de vest. Orașul este, de a…
Mykonos (/ˈmɪkənɒs, -noʊs/, sau UK /ˈmiːk-/;, în greacă Μύκονος, în italiană Micono) sau Insula Vânturilor este o insulă grecească din Marea Egee.Mykonos face parte din insulele Ciclade, fiind situată între Tinos, Syros, Paros și Naxos. Suprafața insulei este de 85,5 km² și are o altitudine maximă de 341 de metri. Are o populație de aproximativ 10.134 de locuitori și o densitate de 120 loc/km². Majoritatea locuiesc în cel mai mare oraș, Mykonos, care se află pe coasta de vest. Orașul este, de asemenea, cunoscut sub numele de Chora (adică „orașul” în greacă, urmând practica obișnuită din Grecia, când numele insulei în sine este același cu numele orașului principal). Denumirea de Insula Vânturilor se datorează vânturilor foarte puternice care suflă de obicei pe insulă. Turismul este o industrie importantă, mai ales în timpul verii, iar Mykonos este cunoscută pentru viața sa de noapte vibrantă și pentru că este o destinație gay-friendly, cu numeroase unități de alimentație pentru comunitatea LGBT. Atracțiile turistice includ morile de vânt, Mica Veneție, Tria Pigadia, muzeele și numeroasele biserici, dintre care cea mai renumită este Biserica Panagia Paraportiani (Biserica Maicii Domnului).

Aeroporturi langa Mikonos

Cele mai apropiate aeroporturi de Mikonos sunt Mykonos JMK (GR) (0 km), Naxos JNX (GR) (37 km), Syros Island JSY (GR) (41 km), Paros PAS (GR) (61 km), Santorini JTR (GR) (117 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Mykonos

Atena Mykonos
COUNTRY_GR Grecia COUNTRY_GR Grecia
08-10-2022 direct
JMK
Verona Mykonos
COUNTRY_IT Italia COUNTRY_GR Grecia
07-09-2022 direct
JMK
Roma Mykonos
COUNTRY_IT Italia COUNTRY_GR Grecia
23-09-2022 direct
JMK
Budapesta Mykonos
COUNTRY_HU Ungaria COUNTRY_GR Grecia
30-07-2022 direct
JMK
Veneția Mykonos
COUNTRY_IT Italia COUNTRY_GR Grecia
22-09-2022 direct
JMK
Salonic Mykonos
COUNTRY_GR Grecia COUNTRY_GR Grecia
20-09-2022 direct
JMK
Napoli Mykonos
COUNTRY_IT Italia COUNTRY_GR Grecia
24-08-2022 direct
JMK

Zboruri directe catre Mikonos

Meteo: Mykonos JMK

Soare
Aggelika
Soare
26
Se simte ca
28°
Vant
3,6 km/h
Umiditate
54%
Vizibilitate
10,0 km
Sâmbătă
2 Iulie
Soare
24°
Soare
Vant: 51,1 km/h
Duminică
3 Iulie
Soare
23°
Soare
Vant: 53,3 km/h
Luni
4 Iulie
Soare
23°
Soare
Vant: 57,6 km/h
*alertele meteo sunt afisate in limba originala.
Hoteluri in Mykonos
Hoteluri in Mykonos