Paris

Paris

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Paris ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Paris incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

PAR este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/PAR. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Paris in Franta.

Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este traversat de fluviul Sena, în nordul Franței, în mijlocul regiunii Île-de-France (cunoscută și ca regiunea Paris). Orașul în limitele sale administrative (cele 20 de arondismente) este în mare parte neschimbat din anul 1860, având o populație de 2.211.297 locuitori (ianuarie 2008), iar zona metropolitană Paris are o populație de 12.089.098 locuitori (ianuarie 2008). Este una dintre cele mai populate zone metropolitane din Europa. …
Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este traversat de fluviul Sena, în nordul Franței, în mijlocul regiunii Île-de-France (cunoscută și ca regiunea Paris). Orașul în limitele sale administrative (cele 20 de arondismente) este în mare parte neschimbat din anul 1860, având o populație de 2.211.297 locuitori (ianuarie 2008), iar zona metropolitană Paris are o populație de 12.089.098 locuitori (ianuarie 2008). Este una dintre cele mai populate zone metropolitane din Europa. Parisul a fost unul dintre cele mai mari orașe ale lumii occidentale pentru aproape 1000 de ani, înainte de secolul al XIX-lea și cel mai mare oraș din lume între secolele XVI-XIX.

Parisul este astăzi unul dintre cele mai mari centre economice și culturale din lume, iar influența sa politică, educativă, divertisment, mass-media, modă, știință și arte contribuie la considerarea sa drept unul dintre cele mai importante orașe din lume. Acesta găzduiește sediul mai multor organizații internaționale, cum ar fi: UNESCO, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, Camera Internațională de Comerț sau informalul Club Paris. Parisul este considerat unul dintre cele mai verzi și mai locuibile orașe din Europa. De asemenea este unul dintre cele mai scumpe..

Paris și regiunea Paris, cu 552.1 miliarde € în 2009, produc mai mult de un sfert din produsul intern brut al Franței. Conform estimărilor pentru 2008, aglomerația din Paris este cea mai mare din Europa sau al doilea cel mai mare pol economic urban european și al șaselea ca mărime din lume. Regiunea Paris are cea mai mare concentrație de studenți (în învățământul superior) din Uniunea Europeană, este prima în Europa în ceea ce privește capacitatea de cercetare și dezvoltare și este considerată una dintre cele mai bune regiuni din lume pentru inovație. Cu aproximativ 17 milioane de turiști străini anual, Paris este cel mai vizitat oraș din lume. Parisul și regiunea sa conțin 3.800 de monumente istorice și patru Locuri din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Aeroporturi langa Paris

Cele mai apropiate aeroporturi de Paris sunt Paris ORY (FR) (14 km) , Paris CDG (FR) (35 km) , Paris BVA (FR) (83 km) , Paris XCR (FR) (194 km) , Lille LIL (FR) (247 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Paris

Cluj-Napoca Paris Beauvais
09 Aprilie 2023
CLJ - BVA
direct
Ryanair
Ryanair
Iaşi Paris Beauvais
04 Aprilie 2023
IAS - BVA
direct
Ryanair
Ryanair
Suceava Salcea Paris Beauvais
11 Martie 2023
SCV - BVA
direct
Wizz Air
Wizz Air
Bucureşti Otopeni Paris Beauvais
30 Martie 2023
OTP - BVA
direct
Wizz Air
Wizz Air
Mai multe oferte de bilete

Bilete de avion (dus) Paris ➔

Paris Beauvais Santiago de Compostela
02 Februarie 2023
BVA - SCQ
direct
Ryanair
Ryanair
Paris Beauvais Porto
06 Martie 2023
BVA - OPO
direct
Ryanair
Ryanair
Paris Beauvais Liverpool
04 Martie 2023
BVA - LPL
direct
Ryanair
Ryanair
Paris Beauvais Veneţia Treviso
07 Martie 2023
BVA - TSF
direct
Ryanair
Ryanair
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Paris

Meteo: Paris

Cer acoperit
Gentilly
Cer acoperit
5
Se simte ca
Vant
19,1 km/h
Umiditate
87%
Vizibilitate
10,0 km
Luni
30 Ianuarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 20,2 km/h
Marți
31 Ianuarie
Cer acoperit
Cer acoperit
Vant: 14,4 km/h
Miercuri
1 Februarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 26,6 km/h
PAR
Hoteluri | Paris
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023