Portland

Zboruri ieftine ➔ Portland

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Portland ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Portland și Statele Unite ale Americii incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

PDX este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre Portland. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

Portland este un oraș situat în nord-vestul Statelor Unite ale Americii, în apropiere de confluența râurilor Willamette⁠(d) și Columbia în statul Oregon. În iulie 2009 avea o populație estimată la 582.130 de locuitori făcându-l al 28 lea oraș ca număr de locuitori din Statele Unite. Acesta este considerat ca fiind cel mai ecologic sau „verde” oraș din Statele Unite și al doilea din lume. Portland este cel mai populat oraș din Oregon și al treilea din Pacific Northwest, după Seattle, Washington …
Portland este un oraș situat în nord-vestul Statelor Unite ale Americii, în apropiere de confluența râurilor Willamette⁠(d) și Columbia în statul Oregon. În iulie 2009 avea o populație estimată la 582.130 de locuitori făcându-l al 28 lea oraș ca număr de locuitori din Statele Unite. Acesta este considerat ca fiind cel mai ecologic sau „verde” oraș din Statele Unite și al doilea din lume. Portland este cel mai populat oraș din Oregon și al treilea din Pacific Northwest, după Seattle, Washington și Vancouver, British Columbia. Aproximativ doua milioane de oameni trăiesc în Zona metropolitană Portland, a 23 a cea mai populată din Statele Unite ale Americii.Orașul este situat pe malul fluviului Columbia, care desparte statele Oregon și Washington; este străbătut de râul Willamette⁠(d), care îl împarte in jumătate. Este înconjurat de munți, dintre care Mount Hood ("Muntele Căciulă") este cel mai cunoscut.

Datorită faptului că orașul este aproape de Oceanul Pacific, clima este foarte umedă toamna, iarna și primăvara, în timp ce vara este plăcută. Datorită iernilor domoale, în acest oraș se stabilesc multe persoane în vârstă.Acest climat este ideal pentru cultivarea trandafirilor, iar Portland a fost numit „Orașul Trandafirilor” de peste un secol.

--Istoria Micului Beirut--

"Micul Beirut" este numele dat orașului Portland (statul Oregon) pentru că 30.000 de libanezi au invadat tot statul american nordic

Oregon.

Aeroporturi langa Portland

Cele mai apropiate aeroporturi de Portland sunt Portland PDX (US) (0 km), Salem SLE (US) (82 km), Eugene EUG (US) (171 km), Redmond RDM (US) (186 km), Yakima YKM (US) (192 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ Portland

Bucureşti Otopeni Portland
04 Martie 2024
OTP
OTP
escale
PDX
PDX
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Cluj-Napoca Portland
14 Martie 2024
CLJ
CLJ
escale
PDX
PDX
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...

Bilete avion (dus) Portland ➔

Portland Harry Reid International din Las Vegas
11 Martie 2024
PDX
PDX
direct
LAS
LAS
Spirit Airlines
Spirit Airlines
Portland Vancouver International
19 Martie 2024
PDX
PDX
direct
YVR
YVR
Air Canada
Air Canada
Portland Guadalajara
06 Martie 2024
PDX
PDX
direct
GDL
GDL
Volaris
Volaris
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Portland

Meteo: Portland PDX

Cer acoperit
Vancouver
Cer acoperit
12
Se simte ca
11°
Vant
13,0 km/h
Umiditate
72%
Vizibilitate
16,0 km
Precipitaţii
0,18 mm
Miercuri
21 Februarie
Ploi moderate
Ploi moderate
Vant: 16,6 km/h
Joi
22 Februarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 5,8 km/h
Vineri
23 Februarie
Soare
Soare
Vant: 5,0 km/h
PDX
Hoteluri | Portland
Orase IATA langa Portland
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate