Poznaa

Poznan

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Poznaa ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Poznaa incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

POZ este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/POZ. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Poznaa in Polonia.

Poznań (AFI ['pɔz.naɲ], în germană Posen, în latină Posnania, în idiș פּױזן Pojzn), în contexte tradiționale numit și Stołeczne Miasto Poznań (literal, Orașul—Capitală Poznań) este al 5-lea oraș al Poloniei ca populație, și al 6-lea ca suprafață, ocupând o arie de 261,85 km². În 2008 avea o populație de 559.458 de locuitori. Este capitala voievodatului Polonia Mare și reședința powiat-ului poznański iar de la 1 ianuarie 1999 poartă și statutul de municipiu fiind exclus din powiat-ul înconjurător…
Poznań (AFI ['pɔz.naɲ], în germană Posen, în latină Posnania, în idiș פּױזן Pojzn), în contexte tradiționale numit și Stołeczne Miasto Poznań (literal, Orașul—Capitală Poznań) este al 5-lea oraș al Poloniei ca populație, și al 6-lea ca suprafață, ocupând o arie de 261,85 km². În 2008 avea o populație de 559.458 de locuitori. Este capitala voievodatului Polonia Mare și reședința powiat-ului poznański iar de la 1 ianuarie 1999 poartă și statutul de municipiu fiind exclus din powiat-ul înconjurător. Este străbătut de râul Warta, afluent al Odrei.

Orașul este un important centru economic, universitar, academic, științific și cultural. Industria, cândva foarte importantă în economia orașului, nu mai joacă un rol primordial, însă este în curs de modernizare. În Poznań se află opt școli de stat superioare, inclusiv patru universități și șaptesprezece școli superioare înființate din inițiativa unor oameni de știință. Împreună cu comunele vecine, formează o zonă metropolitană, impunându-se ca putere economică în regiune.

Poznań-ul este singurul oraș polonez menționat în imnul național al Poloniei, „Mazurca lui Dąbrowski”.

Aeroporturi langa Poznan

Cele mai apropiate aeroporturi de Poznan sunt Poznan POZ (PL) (1 km) , Wroclaw WRO (PL) (136 km) , Zielona Gora IEG (PL) (179 km) , Bydgoszcz BZG (PL) (183 km) , Szczecin SZZ (PL) (310 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Poznań

Suceava Salcea Poznań
30 Ianuarie 2023
SCV - POZ
escale
Wizz Air
Wizz Air
Bucureşti Otopeni Poznań
29 Martie 2023
OTP - POZ
escale
Wizz Air
Wizz Air
Cluj-Napoca Poznań
01 Februarie 2023
CLJ - POZ
escale
Wizz Air
Wizz Air
Iaşi Poznań
31 Ianuarie 2023
IAS - POZ
escale
Wizz Air
Wizz Air
Mai multe oferte de bilete

Bilete de avion (dus) Poznań ➔

Poznań Billund
21 Martie 2023
POZ - BLL
direct
Ryanair
Ryanair
Poznań Stockholm Arlanda
10 Martie 2023
POZ - ARN
direct
Ryanair
Ryanair
Poznań Sandefjord Torp
18 Martie 2023
POZ - TRF
direct
Ryanair
Ryanair
Poznań Londra Stansted
21 Martie 2023
POZ - STN
direct
Ryanair
Ryanair
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Poznan

Meteo: Poznan POZ

Cer acoperit
Lubon
Cer acoperit
-1
Se simte ca
-5°
Vant
15,1 km/h
Umiditate
74%
Vizibilitate
10,0 km
Sâmbătă
28 Ianuarie
Soare
-1°
Soare
Vant: 12,6 km/h
Duminică
29 Ianuarie
Ninsori în cantităţi mici
-1°
Ninsori în cantităţi mici
Vant: 25,2 km/h
Luni
30 Ianuarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 32,8 km/h
POZ
Hoteluri | Poznan
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023