Quebec

Zboruri ieftine ➔ Quebec

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Quebec ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Quebec și Canada incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

YQB este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre Quebec. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

Provincia Québec (franceză Province du Québec; pronunție franceză: audio) este cea mai mare provincie din Canada, cu o populație de 7.903.000 de locuitori. Aceasta are frontieră în vest cu provincia Ontario și Golful Hudson, la nord teritoriul Nunavut și Strâmtoarea Davis, la est cu Terranova și Labrador și la sud cu Statele Unite ale Americii. Cea mai mare parte din populație se concentrează pe Fluviul Sf. Laurențiu, unde se află capitala provinciei, orașul Québec, precum și Montréal, cel mai…
Provincia Québec (franceză Province du Québec; pronunție franceză: audio) este cea mai mare provincie din Canada, cu o populație de 7.903.000 de locuitori. Aceasta are frontieră în vest cu provincia Ontario și Golful Hudson, la nord teritoriul Nunavut și Strâmtoarea Davis, la est cu Terranova și Labrador și la sud cu Statele Unite ale Americii. Cea mai mare parte din populație se concentrează pe Fluviul Sf. Laurențiu, unde se află capitala provinciei, orașul Québec, precum și Montréal, cel mai mare oraș al provinciei.

Québec este o provincie francofonă, limba franceză fiind singura limbă oficială a provinciei, iar provincia deține inspectori lingvistici care verifică folosirea limbii franceze în localurile comerciale.

Economia Québecului este puternic industrializată și în teritoriu există resurse naturale în cantități mari, dintre care se remarcă cheresteaua și mulți curenți de apă dulce care produc energie hidroelectrică nu doar pentru consumul intern, ci și pentru exportul către Statele Unite.

Aeroporturi langa Quebec

Cele mai apropiate aeroporturi de Quebec sunt Quebec YQB (CA) (0 km), La Baie YBG (CA) (170 km), Montreal YHU (CA) (232 km), Montreal YUL (CA) (244 km), Presque Isle PQI (US) (244 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ Québec

Bucureşti Otopeni Québec
18 Martie 2024
OTP
OTP
escale
YQB
YQB
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...

Bilete avion (dus) Québec ➔

Québec Toronto Pearson International
04 Septembrie 2024
YQB
YQB
direct
YYZ
YYZ
Flair Airlines
Flair Airlines
Québec Orlando Internaţional
25 Martie 2024
YQB
YQB
direct
MCO
MCO
Air Transat
Air Transat
Québec Puerto Vallarta
09 Martie 2024
YQB
YQB
direct
PVR
PVR
Air Transat
Air Transat
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Quebec

Meteo: Quebec YQB

Parțial noros
Quebec
Parțial noros
-3
Se simte ca
-4°
Vant
3,6 km/h
Umiditate
68%
Vizibilitate
16,0 km
Miercuri
21 Februarie
Soare
-12°
Soare
Vant: 5,8 km/h
Joi
22 Februarie
Ceață
-4°
Ceață
Vant: 5,0 km/h
Vineri
23 Februarie
Ninsori în cantităţi însemnate
Ninsori în cantităţi însemnate
Vant: 13,7 km/h
YQB
Hoteluri | Quebec
Orase IATA langa Quebec
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate