Tașkent

Tashkent

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Tașkent ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Tașkent incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

TAS este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/TAS. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Tașkent in Uzbekistan.

Tașkent sau în uzbecă și oficial: Toșkent (cu litere chirilice: Тошкент) este capitala Uzbekistanului. Este cel mai mare oraș din Asia Centrală (către 1 ianuarie 2000 avea 2,2 milioane locuitori). Cunoscut sub numele actual din sec. al X-lea. Pînă în sec. al XIX-lea d.C., a făcut parte din diferite state central-asiatice, fără a fi însă, un oraș deosebit de important. În 1809, Tașkent a fost inclus în componența Hanatului Kokand, devenind, în scurt timp, principalul centru economic și comercial…
Tașkent sau în uzbecă și oficial: Toșkent (cu litere chirilice: Тошкент) este capitala Uzbekistanului. Este cel mai mare oraș din Asia Centrală (către 1 ianuarie 2000 avea 2,2 milioane locuitori). Cunoscut sub numele actual din sec. al X-lea. Pînă în sec. al XIX-lea d.C., a făcut parte din diferite state central-asiatice, fără a fi însă, un oraș deosebit de important. În 1809, Tașkent a fost inclus în componența Hanatului Kokand, devenind, în scurt timp, principalul centru economic și comercial din hanat. După anexarea Kokandului la Rusia (în 1876), Tașkentul devine centru de gubernie. În 1930, Tașkent devine capitala nou-createi RSS Uzbece, în cadrul URSS-ului.

Astăzi, orașul este un centru economic și cultural semnificativ (multiple muzee, instituții de învățământ superior, teatre, monumente de arhitectură din sec. XVI-XIX).

Aeroporturi langa Tashkent

Cele mai apropiate aeroporturi de Tashkent sunt Tashkent TAS (UZ) (1 km) , Shymkent CIT (KZ) (132 km) , Khujand LBD (TJ) (147 km) , Namangan NMA (UZ) (261 km) , Turkestan HSA (KZ) (276 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Tașkent

Bucureşti Otopeni Tashkent
08 Aprilie 2023
OTP - TAS
escale
Ryanair
Ryanair

Bilete de avion (dus) Tașkent ➔

Tashkent Abu Dhabi International
29 Martie 2023
TAS - AUH
direct
Wizz Air Abu Dhabi
Wizz Air Abu
Tashkent Dushanbe
06 Martie 2023
TAS - DYU
direct
Somon Air
Somon Air
Tashkent Almaty
13 Martie 2023
TAS - ALA
direct
Uzbekistan Airways
Uzbekistan Airways
Tashkent Bishkek
20 Martie 2023
TAS - FRU
direct
Uzbekistan Airways
Uzbekistan Airways
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Tashkent

Meteo: Tashkent TAS

Soare
Tashkent
Soare
0
Se simte ca
-1°
Vant
11,2 km/h
Umiditate
69%
Vizibilitate
7,0 km
Luni
30 Ianuarie
Soare
Soare
Vant: 6,5 km/h
Marți
31 Ianuarie
Parțial noros
Parțial noros
Vant: 10,1 km/h
Miercuri
1 Februarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 11,9 km/h
TAS
Hoteluri | Tashkent
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023