Tel Aviv

Tel Aviv-Yafo

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Tel Aviv ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Tel Aviv incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

TLV este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/TLV. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Tel Aviv in Israel.

Tel Aviv-Yafo (în ebraică: תל אביב-יפו, în arabă: تل أَبِيب-يافا‎) este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, principal centru economic, tehnologic și de afaceri al țării, de asemenea însemnat centru cultural. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului. Tel Avivul, împreună cu or…
Tel Aviv-Yafo (în ebraică: תל אביב-יפו, în arabă: تل أَبِيب-يافا‎) este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, principal centru economic, tehnologic și de afaceri al țării, de asemenea însemnat centru cultural. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului. Tel Avivul, împreună cu orașele vecine (Ramat Gan, Givatayim, Bat Yam, Holon, Bnei Brak, Petah Tikva, Ramat Hasharon, Rishon Letzion, Herzliya), cu unele din care are chiar câteva străzi comune, formează un conglomerat urban numit Gush Dan, cu o populație de peste trei milioane de locuitori.

Aeroporturi langa Tel Aviv-Yafo

Cele mai apropiate aeroporturi de Tel Aviv-Yafo sunt Tel Aviv TLV (IL) (2 km) , Haifa HFA (IL) (98 km) , Amman AMM (JO) (139 km) , Eilat ETM (IL) (242 km) , Beirut BEY (LB) (244 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Tel Aviv

Suceava Salcea Ben Gurion Intl
10 Februarie 2023
SCV - TLV
direct
Wizz Air
Wizz Air
Bucureşti Otopeni Ben Gurion Intl
02 Februarie 2023
OTP - TLV
direct
Wizz Air
Wizz Air
Cluj-Napoca Ben Gurion Intl
31 Ianuarie 2023
CLJ - TLV
direct
Wizz Air
Wizz Air
Iaşi Ben Gurion Intl
07 Februarie 2023
IAS - TLV
direct
Wizz Air
Wizz Air
Mai multe oferte de bilete

Bilete de avion (dus) Tel Aviv ➔

Ben Gurion Intl Paphos
03 Februarie 2023
TLV - PFO
direct
Ryanair
Ryanair
Ben Gurion Intl Veneţia Treviso
21 Februarie 2023
TLV - TSF
direct
Ryanair
Ryanair
Ben Gurion Intl Suceava Salcea
06 Februarie 2023
TLV - SCV
direct
Wizz Air
Wizz Air
Ben Gurion Intl Varna
04 Februarie 2023
TLV - VAR
direct
Wizz Air
Wizz Air
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Tel Aviv-Yafo

Meteo: Tel Aviv TLV

Soare
Kefar Habad
Soare
22
Se simte ca
24°
Vant
20,2 km/h
Umiditate
50%
Vizibilitate
10,0 km
Sâmbătă
28 Ianuarie
Soare
20°
Soare
Vant: 22,7 km/h
Duminică
29 Ianuarie
Soare
17°
Soare
Vant: 20,9 km/h
Luni
30 Ianuarie
Soare
17°
Soare
Vant: 20,2 km/h
TLV
Hoteluri | Tel Aviv-Yafo
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023