Tel Aviv


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Tel Aviv ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Tel Aviv incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

TLV este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/TLV. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Tel Aviv in Israel.

Tel Aviv-Yafo (în ebraică: תל אביב-יפו, în arabă: تل أَبِيب-يافا‎) este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului. Din cauza protestelor constante venite dinspre lumea arabo-musulmană față de…
Tel Aviv-Yafo (în ebraică: תל אביב-יפו, în arabă: تل أَبِيب-يافا‎) este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului. Din cauza protestelor constante venite dinspre lumea arabo-musulmană față de statutul orașului Ierusalim, Tel Aviv găzduiește o mare parte din instituțiile autorității administrative israeliene, putând fi considerat capitala administrativă a țării.

Tel Avivul, împreună cu orașele vecine (Ramat Gan, Givatayim, Bat Yam, Holon, Bnei Brak, Petah Tikva, Ramat HaSharon, Rișon Le-Țion, Herțlia), cu unele din care are chiar câteva străzi comune, formează un conglomerat urban numit Guș Dan, cu o populație de peste trei milioane de locuitori.

Aeroporturi langa Tel Aviv-Yafo

Cele mai apropiate aeroporturi de Tel Aviv-Yafo sunt Tel Aviv TLV (IL) (2 km), Haifa HFA (IL) (98 km), Amman AMM (JO) (139 km), Eilat ETM (IL) (242 km), Beirut BEY (LB) (244 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Tel Aviv

Larnaca Tel Aviv
COUNTRY_CY Cipru COUNTRY_IL Israel
03-11-2022 direct
TLV
Varna Tel Aviv
COUNTRY_BG Bulgaria COUNTRY_IL Israel
06-07-2022 direct
TLV
Paphos Tel Aviv
COUNTRY_CY Cipru COUNTRY_IL Israel
05-01-2023 direct
TLV
Viena Tel Aviv
COUNTRY_AT Austria COUNTRY_IL Israel
06-07-2022 direct
TLV
Sofia Tel Aviv
COUNTRY_BG Bulgaria COUNTRY_IL Israel
06-07-2022 direct
TLV
Catania Tel Aviv
COUNTRY_IT Italia COUNTRY_IL Israel
07-07-2022 direct
TLV
Vilnius Tel Aviv
COUNTRY_LT Lituania COUNTRY_IL Israel
18-01-2023 direct
TLV

Zboruri directe catre Tel Aviv-Yafo

Meteo: Tel Aviv TLV

Senin
Zafriyya
Senin
26
Se simte ca
27°
Vant
11,2 km/h
Umiditate
70%
Vizibilitate
10,0 km
Joi
30 Iunie
Soare
27°
Soare
Vant: 19,4 km/h
Vineri
1 Iulie
Soare
27°
Soare
Vant: 20,2 km/h
Sâmbătă
2 Iulie
Soare
27°
Soare
Vant: 19,8 km/h
Hoteluri in Tel Aviv
Hoteluri in Tel Aviv