Varșovia

Warsaw

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Varșovia ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Varșovia incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

WAW este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/WAW. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Varșovia in Polonia.

Varșovia (în poloneză Warszawa, în estonă Varssavi, în finlandeză Varsova, în germană Warschau, în engleză Warsaw, în rusă Варшава, în letonă Varšava, în lituaniană Varšuva, în slovacă Varšava, în islandeză Varsjá, în franceză Varsovie, în ucraineană Варшава, în spaniolă Varsovia, în italiană Varsavia, în turcă Varşova, în maghiară Varsó, în latină Varsovia, în cehă Varšava și în slovenă Varšava; pronunție poloneză: /varˈʂava/; nume oficial Miasto Stołeczne Warszawa, Orașul Capitală Varșovia) …
Varșovia (în poloneză Warszawa, în estonă Varssavi, în finlandeză Varsova, în germană Warschau, în engleză Warsaw, în rusă Варшава, în letonă Varšava, în lituaniană Varšuva, în slovacă Varšava, în islandeză Varsjá, în franceză Varsovie, în ucraineană Варшава, în spaniolă Varsovia, în italiană Varsavia, în turcă Varşova, în maghiară Varsó, în latină Varsovia, în cehă Varšava și în slovenă Varšava; pronunție poloneză: /varˈʂava/; nume oficial Miasto Stołeczne Warszawa, Orașul Capitală Varșovia) este capitala Poloniei din 1596, când Regele Sigismund al III-lea a mutat capitala de la Cracovia. Populația Varșoviei este estimată la 1.708.491 locuitori. Orașul este de asemenea capitala voievodatului Mazovia, localizat în partea central-estică a Poloniei.

Centrul vechi istoric din Varșovia a fost înscris în anul 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Aeroporturi langa Warsaw

Cele mai apropiate aeroporturi de Warsaw sunt Warsaw WAW (PL) (1 km) , Warsaw WMI (PL) (60 km) , Olsztyn-Mazury SZY (PL) (135 km) , Lodz LCJ (PL) (202 km) , Lublin LUZ (PL) (268 km)

Oferte fierbinti Romania ➔ Varșovia

Cluj-Napoca Varşovia-Chopin
07 August 2023
CLJ - WAW direct
LOT
LOT
Bucureşti Otopeni Varşovia-Chopin
21 Septembrie 2023
OTP - WAW direct
LOT
LOT
Bucureşti Otopeni Varşovia-Chopin
26 Ianuarie 2023
OTP - WAW escala
Wizz Air
Wizz Air
Cluj-Napoca Varşovia-Chopin
06 Februarie 2023
CLJ - WAW escala
Wizz Air
Wizz Air
Timişoara Varşovia-Chopin
19 Februarie 2023
TSR - WAW escala
Wizz Air
Wizz Air
Sibiu Varşovia-Chopin
28 Februarie 2023
SBZ - WAW escala
Wizz Air
Wizz Air

Zboruri directe catre Warsaw

Meteo: Warsaw WAW

Cer acoperit
Piastow
Cer acoperit
-1
Se simte ca
-3°
Vant
5,4 km/h
Umiditate
92%
Vizibilitate
10,0 km
Duminică
27 Noiembrie
Cer acoperit
Cer acoperit
Vant: 7,6 km/h
Luni
28 Noiembrie
Ploaie înghețată în cantităţi mici
Ploaie înghețată în cantităţi mici
Vant: 15,5 km/h
Marți
29 Noiembrie
Parțial noros
Parțial noros
Vant: 15,1 km/h
Hoteluri in Varșovia
Hoteluri in Varșovia
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022