Bangladesh | Bilete de avion ieftine

In prezent, exista 8 aeroporturi active in Bangladesh. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Cele mai ieftine zboruri catre Bangladesh

Dacca Jessore
COUNTRY_BD Bangladesh COUNTRY_BD Bangladesh
04-10-2022 direct
JSR
Calcutta Dacca
COUNTRY_IN India COUNTRY_BD Bangladesh
28-09-2022 direct
DAC
New Delhi Dacca
COUNTRY_IN India COUNTRY_BD Bangladesh
14-10-2022 direct
DAC
Rajshahi Dacca
COUNTRY_BD Bangladesh COUNTRY_BD Bangladesh
13-10-2022 direct
DAC
Dacca Rajshahi
COUNTRY_BD Bangladesh COUNTRY_BD Bangladesh
08-10-2022 direct
RJH

Restrictii de calatorie si Covid - Bangladesh

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in aceasta perioada. Pentru a vedea restrictiile actualizate verifica aici: Conditii de calatorie - Bangladesh


Bangladesh (bengală: বাংলাদেশ [ˈbaŋlad̪eʃ] Bangladesh, numit oficial Republica Populară Bangladesh, limba bengaleză: গণপ্রজাতন্ত্রী বাংলাদেশ Gônoprojatontri Bangladesh) este o țară situată în Asia de Sud. Acesta este învecinat cu India aproape în întregime cu excepția părții de sud-est unde este învecinat cu statul Birmania, iar în partea de sud fiind învecinat cu Golful Bengal. Datorită unificării cu statul indian Bengalul de Vest a fost creată o regiune numită Bengal. Bangladesh înseamnă în limba…
Bangladesh (bengală: বাংলাদেশ [ˈbaŋlad̪eʃ] Bangladesh, numit oficial Republica Populară Bangladesh, limba bengaleză: গণপ্রজাতন্ত্রী বাংলাদেশ Gônoprojatontri Bangladesh) este o țară situată în Asia de Sud. Acesta este învecinat cu India aproape în întregime cu excepția părții de sud-est unde este învecinat cu statul Birmania, iar în partea de sud fiind învecinat cu Golful Bengal. Datorită unificării cu statul indian Bengalul de Vest a fost creată o regiune numită Bengal. Bangladesh înseamnă în limba bengali "Statul Bengal".

Granițele regiunii care au format Bangladesh-ul de astăzi au fost stabilite în 1947 în contextul divizării Indiei; teritoriul a devenit partea de est a noului dominion Pakistan, care avea să devină stat independent. Unificarea cu Pakistan s-a făcut în baza faptului că ambele erau teritorii predominant musulmane ale fostei Indii Britanice. Bangladesh-ul s-a separat de Pakistan în 1971.