Bangladesh

Zboruri directe catre Bangladesh

Emiratele Arabe Unite - Bangladesh
Malaysia - Bangladesh
Bangladesh - Bangladesh
Oman - Bangladesh
Emiratele Arabe Unite - Bangladesh
Sri Lanka - Bangladesh

Calatoria ta catre Bangladesh incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Bangladesh, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Bangladesh

Informatii

  • Regiune: Asia de Sud
  • Capitala: Dhaka
  • Populatie: 161,006,790
  • Cod de apelare: +880
  • Valuta: BDT (৳)
  • Bloc regional: SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Zboruri către Bangladesh sunt suspendate Acest lucru nu se aplică:. zborurile care sosesc din Bahrain, China (Rep.), Kuweit, Malaezia, Maldive, Oman , Qatar, Arabia Saudită, Singapore, Sri Lanka, Turcia, Emiratele Arabe Unite sau Marea Britanie;. zboruri umanitare și de repatriere Suspendarea vizelor . privind facilitățile de sosire Acest lucru nu se aplică: comerciant marinari; pasagerii care călătoresc în interes de afaceri, cu o revenire / mai departe bilet. Acestea trebuie să aibă: o scrisoare de confirmare emisă de către Consiliul Bangladesh de Investiții (BOI). Scrisoarea trebuie să conțină un număr de înregistrare și IOO un certificat medical cu un negativ coronavirus (COVID-19) rezultatul testului RT-PCR emis cu cel mult 72 de ore înainte de sosire. Organizația invitarea acreditat trebuie să notifice autoritățile de imigrare înainte de sosire.

Vezi detalii

Tari vecine - Bangladesh

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular