Brunei

Zboruri directe catre Brunei

Emiratele Arabe Unite - Brunei
Thailanda - Brunei

Calatoria ta catre Brunei incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Brunei, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Brunei a fost vizitata de aproape 278,000 turisti.

Informatii despre tara - Brunei

Informatii

  • Regiune: Asia de Sud-Est
  • Capitala: Bandar Seri Begawan
  • Populatie: 411,900
  • Cod de apelare: +673
  • Valuta: BND ($)
  • Bloc regional: ASEAN (Association of Southeast Asian Nations)

Alerte de calatorie

Exista alerte pentru anumite regiuni din tara. Tara, in ansamblu, este sigura pentru calatorii.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii nu au voie să intre și tranzitul Acest lucru nu se aplică:. cetățenii și rezidenții din Brunei Darussalam; < / li>pasagerii cu o scrisoare de intrare de călătorie Pass emise de Guvernul Brunei Darussalam. Acestea trebuie să aibă: a rămas în țara de plecare pentru ultimele 14 zile înainte de plecare; un certificat medical tipărit și digital, cu un negativ coronavirus (COVID-19) RT-PCR rezultatul testului emis cu cel mult 72 de ore înainte de plecare; o rezervare la hotel confirmat; un dispozitiv mobil cu aplicația descărcată BruHealth Pasagerii sunt supuse coronavirus (COVID-. 19) testul RT-PCR în ziua 1 sau 5 după sosire. Ei trebuie să aibă o dovadă a plății pentru testul PCR Mai multe detalii pot fi găsite la http:. // www .pmo.gov.bn / travelportal / Home.aspx .

Vezi detalii

Tari vecine - Brunei

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular