Burundi

Zboruri directe catre Burundi

BRU → BJM | BE-BI Belgia - Burundi
KGL → BJM | RW-BI Rwanda - Burundi

Calatoria ta catre Burundi incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Burundi, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Burundi a fost vizitata de aproape 299,000 turisti.

Informatii despre tara - Burundi

Informatii

  • Regiune: Africa de Est
  • Capitala: Bujumbura
  • Populatie: 10,114,505
  • Cod de apelare: +257
  • Valuta: BIF (Fr)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Ar trebui sa evitati deplasarile in aceasta tara, daca este posibil.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 4 ianuarie 2021STARE DE URGENȚĂ: NURESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Începând cu data de 8 noiembrie 2020, spațiul aerian burundez s-a redeschis. Frontierele terestre și maritime vor fi deschise gradual. Toți pasagerii care doresc să intre pe teritoriul acestui stat trebuie să îndeplinească, pe lângă condițiile de intrare în țară, următoarele condiții speciale impuse de autoritățile locale în contextul pandemiei de COVID-19: prezentarea unui test molecular negativ tip PCR pentru COVID-19, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior îmbarcării spre Burundi; la sosirea în Bujumbura, toți cetățenii români vor fi testați pentru COVID-19 („screening test”) și plasați obligatoriu în carantină la unul dintre hotelurile stabilite de către autoritățile locale. Costurile generate de testare și efectuar

Vezi detalii

Tari vecine - Burundi

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular