Congo - Kinshasa

Zboruri directe catre Congo - Kinshasa

Franta - Congo - Kinshasa
Rwanda - Congo - Kinshasa
Congo - Brazzaville - Congo - Kinshasa
Belgia - Congo - Kinshasa
Togo - Congo - Kinshasa
Côte d’Ivoire - Congo - Kinshasa

Calatoria ta catre Congo - Kinshasa incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Congo - Kinshasa, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Congo - Kinshasa

Informatii

  • Regiune: Africa Centrala
  • Capitala: Kinshasa
  • Populatie: 85,026,000
  • Cod de apelare: +243
  • Valuta: CDF (Fr)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 22.01.2021STARE DE URGENȚĂ: NU  RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:Toate persoanele cu vârsta de peste 11 ani și care sosesc din străinătate în Republica Democrată Congo trebuie să aibă asupra lor dovada unui test COVID-19 negativ efectuat cu cel mult 7 zile înaintea de la plecarea lor spre RDC. La sosire, călătorii de peste 11 ani trebuie să se supună testului COVID-19 la aeroport. De asemenea, aceștia trebuie să își înregistreze informațiile și să plătească testul pe www.INRBCOVID.com înainte de a începe călătoria. Costul testului este de 45 USD și poate fi plătit și în numerar la aeroportul de îmbarcare. După testarea la aeroportul de sosire, pasagerii trebuie să se auto-carantineze până când primesc un rezultat negativ al te

Vezi detalii

Tari vecine - Congo - Kinshasa

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular