Dominica | Bilete de avion ieftine & Informatii

Blocat la aeroport?
Primește până la 600 € pentru un zbor anulat sau întârziat
Ad

In prezent, exista 2 aeroporturi active in Dominica. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Bilete de avion (dus) Dominica ➔

Dominica Melville Hall San Juan Luis Muñoz Marín
19 Ianuarie 2024
DOM
DOM
direct
SJU
SJU
Silver Airways
Silver Airways
Dominica Melville Hall San Juan Luis Muñoz Marín
19 Ianuarie 2024
DOM
DOM
escale
SJU
SJU
Air Turks and Caicos
Air Turks and … + ...
Dominica Melville Hall New York John F Kennedy
26 Ianuarie 2024
DOM
DOM
escale
JFK
JFK
Caribbean Airlines
Caribbean Airl… + ...
Mai multe oferte de bilete

Orase in Dominica (IATA)


Dominica este o țară insulară din Marea Caraibelor, aflată la sud de Guadelupa și la nord de Martinica. Capitala, Roseau, este situată în partea de vest a insulei. Din punct de vedere geografic este situată într-o parte a lanțului Insulelor Sub Vânt din arhipelagul Antilelor Mici din Marea Caraibelor. Insula este situată în apropiere de Guadelupa la nord-vest și Martinica la sud-sud-est. Suprafața sa este de 750 km², iar cel mai înalt punct este Morne Diablotins, la o altitudine de 1.447 m. Pop…
Dominica este o țară insulară din Marea Caraibelor, aflată la sud de Guadelupa și la nord de Martinica. Capitala, Roseau, este situată în partea de vest a insulei. Din punct de vedere geografic este situată într-o parte a lanțului Insulelor Sub Vânt din arhipelagul Antilelor Mici din Marea Caraibelor. Insula este situată în apropiere de Guadelupa la nord-vest și Martinica la sud-sud-est. Suprafața sa este de 750 km², iar cel mai înalt punct este Morne Diablotins, la o altitudine de 1.447 m. Populația era de 71.293 la recensământul din 2011.Insula a fost colonizată de populația Arawak care a ajuns din America de Sud în secolul al V-lea. Caribii insulari i-au înlăturat în mod violent pe Arawak până în secolul al XV-lea. Se spune că pe lângă insulă a trecut Cristofor Columb la 3 noiembrie 1493. Ulterior, a fost colonizată de europeni, preponderent de francezi din anii 1690 până în 1763. Francezii au adus sclavi din Africa de Vest în Dominica pentru a lucra la plantațiile de cafea. Marea Britanie a luat Dominica în stăpânire în 1763 după Războiul de șapte ani și a stabilit treptat engleza ca limbă oficială. Republica insulară a obținut independența în 1978.

Numele său este pronunțat cu accent pe a treia silabă, legată de numele său francez de Dominique. Dominica a fost poreclită „Insula Naturii din Caraibe” pentru mediul său natural. Este cea mai tânără insulă din Antilele Mici și, de fapt, este încă formată din activitatea geotermică-vulcanică, așa cum o demonstrează al doilea cel mai mare izvor termal din lume, numit Boiling Lake. Insula are păduri tropicale luxuriante și este locul unde își au locul numeroase plante, animale și specii de păsări rare. Există zone xerice în unele regiuni de coastă de vest, dar precipitații abundente apar în interiorul insulei. Papagalul sisserou, cunoscut și sub numele de amazon imperial și găsit doar pe insula Dominica, este pasărea națională a insulei și prezent pe steagul național, care este unul dintre doar două drapele naționale care include culoarea purpurie (cealaltă fiind drapelul Nicaraguăi).

Preturile medii in Dominica

Paine alba (500 kg) 2.33 €
Apa (1,5l) 1.69 €
Bere locala (0,5 l) 1.36 €
Sticla de vin 6.78 €

Masa (1 persoana) 6.78 €
McMeal (McDonalds) 5.59 €
Bere locala (0,5 l) 1.69 €
Cappuccino 2.69 €
Apa (0,33 l) 1.36 €

Bilet dus 1.19 €
Taxi start 10.17 €
Benzina (1l) 0.97 €

Apartament (1 dormitor) 325.46 €
Apartament (3 dormitoare) 868.65 €

Internet (60 Mbps) 59.31 €

1 m2 (în afara centrului) 41.40 €

Salariul mediu net lunar 395.37 €

Preturile sunt calculate ca medie pentru toate orasele in Dominica
Preturile sunt actualizate zilnic din numbeo.com

Hoteluri in Dominica
Hoteluri | Dominica

Tari langa - Dominica

Blocat la aeroport?
Primește până la 600 € pentru un zbor anulat sau întârziat
Ad
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2023 ZborDirect | Toate drepturile rezervate