Estonia

Zboruri directe catre Estonia

Ucraina - Estonia
Italia - Estonia
Norvegia - Estonia
Franta - Estonia
Lituania - Estonia
Belgia - Estonia

Calatoria ta catre Estonia incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Estonia, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Estonia a fost vizitata de aproape 3,234,000 turisti.

Informatii despre tara - Estonia

Informatii

  • Regiune: Europa de Nord
  • Capitala: Tallinn
  • Populatie: 1,315,944
  • Cod de apelare: +372
  • Valuta: EUR (€)
  • Bloc regional: EU (European Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 25.01.2021RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Începând cu luna iunie 2020, Guvernul Republicii Estonia a decis redeschiderea frontierelor pentru cetățenii UE care nu prezintă simptome specifice COVID-19. Persoanele care și-au început călătoria sau au tranzitat printr-un stat în care incidența de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 150 la 100.000 de locuitori, în ultimele două săptămâni, trebuie să se autoizoleze pentru o perioadă de 10 zile. Începând cu data de 15 ianuarie 2021, persoanele care nu doresc să se autoizoleze pentru întreaga perioadă de 10 zile după sosirea în Estonia dintr-un stat cu risc ridicat de infectare, trebuie să prezinte un test molecular tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii în Estonia. Ulterior, în timpul șederii în Estonia, se poate efectua un a

Vezi detalii

Tari vecine - Estonia

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular