Insulele Falkland | Bilete de avion ieftine & Informatii


In prezent, exista 1 aeroporturi active in Falkland Islands (Malvinas). Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Bilete avion (dus) Insulele Falkland ➔

Stanley Río Gallegos
LATAM Airlines Group
MPN RGL
16 Noiembrie 2024
direct
RGL
Stanley Punta Arenas
LATAM Airlines Group
MPN PUQ
22 Iunie 2024
direct
PUQ
Stanley Sydney
LATAM Airlines Group
MPN SYD
22 Februarie 2025
escale
SYD

Aeroporturi in Insulele Falkland

Mount Pleasant MPN
Mount Pleasant MPN
Mergi la Mount Ple…

Orase in Insulele Falkland (IATA)


Insulele Falkland (pronunție /ˈfɔːlk.lənd/, v. AFI, engleză Falkland Islands), numite și Insulele Malvine (spaniolă Islas Malvinas) sunt un arhipelag situat în Atlanticul de Sud, la 483 km est de țărmul Americii de Sud și 940 km nord de Antarctica. Arhipelagul este format din două insule principale: Falkland de Est și Falkland de Vest plus circa 700 de insule mai mici. Capitala și orașul principal este Stanley, situat pe insula Falkland de Est. Insulele formează un teritoriu britanic de peste m…
Insulele Falkland (pronunție /ˈfɔːlk.lənd/, v. AFI, engleză Falkland Islands), numite și Insulele Malvine (spaniolă Islas Malvinas) sunt un arhipelag situat în Atlanticul de Sud, la 483 km est de țărmul Americii de Sud și 940 km nord de Antarctica. Arhipelagul este format din două insule principale: Falkland de Est și Falkland de Vest plus circa 700 de insule mai mici. Capitala și orașul principal este Stanley, situat pe insula Falkland de Est. Insulele formează un teritoriu britanic de peste mări, dar sunt revendicate de Argentina încă de la independența acesteia, din 1810.

În 1982 a avut loc Războiul Malvinelor. După invadarea acestora de către Argentina și riposta armatei britanice, cele două luni de conflicte armate s-au încheiat cu retragerea trupelor argentiniene. După război, insula a cunoscut o dezvoltare importantă a activităților de turism și pescuit, fiind actualmente independentă din punct de vedere economic (neprimind subvenții din partea guvernului britanic). Cetățenii insulelor sunt cetățeni britanici. În toamna lui 2013, aceștia s-au pronunțat, printr-un referendum validat cu 99% din voturi, în favoarea rămânerii în uniune cu Regatul Unit.

Insulele constituie poarta de acces spre Antarctica, oferind controlul asupra resurselor naturale în care această regiune din Oceanul Atlantic este extrem de bogată.

Preturile medii in Insulele Falkland

Paine alba (500 kg) 2.86 €
File de pui (1 kg) 6.86 €

Masa (1 persoana) 22.86 €
Cappuccino 1.37 €
Apa (0,33 l) 0.91 €

Apartament (1 dormitor) 571.52 €
Apartament (3 dormitoare) 1,143.03 €

De baza (electricitate, incalzire, apa, gunoi) 342.91 €
Internet (60 Mbps) 533.80 €

Salariul mediu net lunar 2,694.54 €

Preturile sunt calculate ca medie pentru toate orasele in Insulele Falkland
Preturile sunt actualizate din numbeo.com

Hoteluri in Insulele Falkland
Hoteluri | Insulele Falkland
Companii aeriene care zboara catre Insulele Falkland

Tari langa - Insulele Falkland

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate