Polinezia Franceza

Zboruri directe catre Polinezia Franceza

Polinezia Franceza - Polinezia Franceza
Polinezia Franceza - Polinezia Franceza
Franta - Polinezia Franceza
Statele Unite ale Americii - Polinezia Franceza
Polinezia Franceza - Polinezia Franceza
Polinezia Franceza - Polinezia Franceza
Polinezia Franceza
Polinezia Franceza
Hoteluri ieftine | Zboruri - Polinezia Franceza

Calatoria ta catre Polinezia Franceza incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Polinezia Franceza, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Polinezia Franceza a fost vizitata de aproape 216,000 turisti.

Informatii despre tara - Polinezia Franceza

Informatii

  • Regiune: Oceania, Polinezia
  • Capitala: Papeete
  • Populatie: 271,800
  • Cod de apelare: +689
  • Valuta: XPF (Fr)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii trebuie să completeze un "ETIS Application" la https://www.etis.pf/en/ . Un cod QR trebuie prezentat la sosire. Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului molecular. Testul trebuie să fi fost luate cel mult 72 de ore înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare Acest lucru nu se aplică în cazul: nbsp &; - pasagerii cu vârsta mai mică & nbsp; 11 ani. ; - & nbsp; pasagerii care sosesc din Noua Caledonie sau Wallis și Futuna Isl. în cazul în care stați mai puțin de 14 zile. echipajului companie aeriană care au fost în afara din Polinezia franceză pentru mai mult de 72 de ore trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ coronavirus (COVID-19) rezultatul testului PCR.

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular