Gambia

Calatoria ta catre Gambia incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Gambia, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Gambia a fost vizitata de aproape 162,000 turisti.

Informatii despre tara - Gambia

Informatii

  • Regiune: Africa de Vest
  • Capitala: Banjul
  • Populatie: 1,882,450
  • Cod de apelare: +220
  • Valuta: GMD (D)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 15.02.2020STARE DE URGENȚĂ: NURESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Frontierele aeriene au fost deschise la data de 1 octombrie 2020. Frontierele terestre rămân închise, până la noi dispoziții. La sosirea în Republica Gambia, este necesară prezentarea unui test pentru infecția cu COVID-19, efectuat cu maxim 72 de ore anterior intrării în acest stat. EXCEPȚII ȘI PREVEDERI PRIVIND TRANZITUL: Sunt permise cursele aeriene de evacuare sanitară. Este permis tranzitul aerian internațional. Măsuri pe plan intern: Utilizarea măștilor de protecție în locurile publice rămâne o măsură obligatorie. Sunt interzise adunările publice la care participă mai mult de 10 persoane. Rămân închise majoritatea facilităților publice.

Vezi detalii

Tari vecine - Gambia

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular