Guadelupa

Zboruri directe catre Guadelupa

Franta - Guadelupa
Martinica - Guadelupa
Statele Unite ale Americii - Guadelupa
Canada - Guadelupa
Sint-Maarten - Guadelupa
Guyana Franceza - Guadelupa

Calatoria ta catre Guadelupa incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Guadelupa, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Guadelupa

Informatii

  • Regiune: America, Caraibe
  • Capitala: Basse-Terre
  • Populatie: 400,132
  • Cod de apelare: +590
  • Valuta: EUR (€)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Zboruri către Indiile de Vest Franceze sunt suspendate Acest lucru nu se aplică:. Zboruri din Dominica, Franța, Guyana Franceză, St . Lucia și St. Maarten; zborurile spre St Barthelemy Pasagerii trebuie să aibă. certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului RT-PCR emis cu cel mult 72 de ore înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare. Acest lucru nu se aplică pasagerilor mai tineri peste 11 ani. Pasagerii ar putea fi supuse screening-ul medical și carantină timp de 7 zile. Pasagerii care intră sau tranzitează French West Indiile trebuie să prezinte un certificat internațional de călătorie completat la sosire. Certificatul poate fi obținut la consulate sau la https://www.interieur.gouv.fr/ . < li>Pasagerii trebuie să completeze o de

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular