Guineea-Bissau

Zboruri directe catre Guineea-Bissau

Portugalia - Guineea-Bissau
Guineea-Bissau
Guineea-Bissau
Hoteluri ieftine | Zboruri - Guineea-Bissau

Calatoria ta catre Guineea-Bissau incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Guineea-Bissau, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Guineea-Bissau

Informatii

  • Regiune: Africa de Vest
  • Capitala: Bissau
  • Populatie: 1,547,777
  • Cod de apelare: +245
  • Valuta: XOF (Fr)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Exista alerte pentru anumite regiuni din tara. Tara, in ansamblu, este sigura pentru calatorii.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 21 decembrie 2020STARE DE URGENȚĂ: DARESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:  Cursele aeriene internaționale cu plecare/sosire în Republica Guineea-Bissau au fost reluate în mod gradual, începând cu luna august, cu respectarea unui protocol sanitar și cu luarea în considerare a măsurilor de reciprocitate între statele de origine/destinație. Zborurile comerciale regulate care pleacă sau sosesc din Bissau se reiau treptat. Este obligatorie prezentarea testului negativ pentru infecția cu COVID-19, efectuat cu cel mult 5 zile înaintea intrării pe teritoriul țării. EXCEPȚII ȘI PREVEDERI PRIVIND TRANZITUL: Frontierele terestre și maritime rămân închise, până la noi dispoziții. Măsuri pe plan intern: Utilizarea măștilor de protecție în locu

Vezi detalii

Tari vecine - Guineea-Bissau

Companii aeriene care zboara catre Guineea-Bissau

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular