Orasul Vaticanului

Orasul Vaticanului
Orasul Vaticanului
Hoteluri ieftine | Zboruri - Orasul Vaticanului
Cele mai ieftine zboruri catre Orasul Vaticanului

Calatoria ta catre Orasul Vaticanului incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Orasul Vaticanului, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Orasul Vaticanului

Informatii

  • Regiune: Europa de Sud
  • Capitala: Rome
  • Populatie: 451
  • Cod de apelare: +379
  • Valuta: EUR (€)

Alerte de calatorie

Ar trebui sa evitati deplasarile in aceasta tara, daca este posibil.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii nu au voie să intre Acest lucru nu se aplică: cetățeni sau rezidenți din Italia; < li>pasagerii care călătoresc în interes de afaceri; pasagerii care călătoresc din motive de sănătate de urgență; personalul medical care călătoresc de serviciu; pasagerii care călătoresc din motive de urgență; pasagerii se întorc prin Italia în țara lor de reședință; pasagerii care sosesc din Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Rep.), Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția sau Marea Britanie. < / ul>permise de ședere eliberate de Italia care au expirat între 31 ianuarie și 31 iulie 2020 sunt considerate valabile până la 31 august 2020.

Vezi detalii

Tari vecine - Orasul Vaticanului

Companii aeriene care zboara catre Orasul Vaticanului

    Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

    Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular