Kuweit

Zboruri directe catre Kuweit

India - Kuweit
Filipine - Kuweit
Arabia Saudita - Kuweit
Emiratele Arabe Unite - Kuweit
India - Kuweit

Calatoria ta catre Kuweit incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Kuweit, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Kuweit

Informatii

  • Regiune: Asia de Vest
  • Capitala: Kuwait City
  • Populatie: 4,183,658
  • Cod de apelare: +965
  • Valuta: KWD (د.ك)
  • Bloc regional: AL (Arab League)

Informatii ambasade

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 22 ianuarie 2021RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:Începând cu luna februarie 2020, au fost introduse controale sanitare la toate punctele de frontieră.Accesul cetățenilor străini pe teritoriul Statului Kuwait: Nu se emit vize de scurtă ședere la punctele de trecere a frontierei sau la misiunile diplomatice și oficiile consulare kuwaitiene din străinătate. Accesul cetățenilor străini este permis doar pentru deținătorii de permis de rezidență valabil (emise începând cu luna septembrie 2019) și, începând cu 17 ianuarie 2021, pentru angajații personali (domestic workers). Se aplică măsura carantinei obligatorii la domiciliu pe durata a 14 zile pentru toți cetățenii care intră în acest stat. NU este permis accesul în Statul Kuwait pentru persoanele care au călătorit mai mult de 14 zile în următoarele state/desti

Vezi detalii

Tari vecine - Kuweit

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular