Kargazstan

Zboruri directe catre Kârgâzstan

Rusia - Kargazstan
Kazahstan - Kargazstan
Rusia - Kargazstan
Turcia - Kargazstan
Kargazstan - Kargazstan
Rusia - Kargazstan

Calatoria ta catre Kârgâzstan incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Kârgâzstan, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Kargazstan a fost vizitata de aproape 4,568,000 turisti.

Informatii despre tara - Kargazstan

Informatii

  • Regiune: Asia Centrala
  • Capitala: Bishkek
  • Populatie: 6,047,800
  • Cod de apelare: +996
  • Valuta: KGS (с)
  • Bloc regional: EEU (Eurasian Economic Union)

Alerte de calatorie

Exista alerte pentru anumite regiuni din tara. Tara, in ansamblu, este sigura pentru calatorii.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 12.01.2021STARE DE URGENȚĂ: NUAutoritățile au impus măsura carantinei stricte începând cu luna iulie 2020. Cu toate acestea, activitatea multor organizații a fost reluată.Au fost introduse restricții în regiunea Batken, având în vedere situația generată de pandemia de COVID-19.RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:Republica Kârgâză a suspendat regimul de scutire de vize pentru cetățenii străini.Începând cu data de 4 decembrie 2020, toți cetățenii străini și apatrizii pot intra în Republica Kârgâză prin intermediul zborurilor regulate, prin punctele de control ale aeroporturilor internaționale Manas, Osh, Issyk-Kul.Atenție! Este obligatorie prezentarea la îmbarcare a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat în ultimele 72 de ore (3 zile) anterior călătoriei. La aeropor

Vezi detalii

Tari vecine - Kargazstan

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular