Lesotho

Lesotho
Lesotho
Hoteluri ieftine | Zboruri - Lesotho
Cele mai ieftine zboruri catre Lesotho
2021-04-09 Port ElizabethMaseru de la €264

Calatoria ta catre Lesotho incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Lesotho, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Lesotho a fost vizitata de aproape 414,000 turisti.

Informatii despre tara - Lesotho

Informatii

  • Regiune: Africa de Sud
  • Capitala: Maseru
  • Populatie: 1,894,194
  • Cod de apelare: +266
  • Valuta: LSL (L)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 30.12.2020  STARE DE URGENȚĂ: DARESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: La 13 mai 2020 Regatul Lesotho a înregistrat primul caz COVID19, ulterior, odată cu creșterea numărului de cazuri, fiind introduse măsuri restrictive; la 13 iulie s-a decretat starea de urgență pe durată nedeterminată. Începând 13 mai este interzisă intrarea pe teritoriul Regatului Lesotho a oricăror cetățeni străini. Eliberarea de vize este suspendată. Toate vizele deja eliberate au fost revocate. Revocarea nu se referă la cetățenii proveniți din țări de mare risc aflați pe teritoriul Lesotho la data emiterii dispoziției. Sunt suspendate zborurile comerciale și de pasageri internaționale. În prezent nu există căi de intrare/ieșire din Regatul Lesotho, frontierele rămân închise iar mișcarea persoanelor este sever restricționată. T

Vezi detalii

Tari vecine - Lesotho

Companii aeriene care zboara catre Lesotho

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular