Malawi

Zboruri directe catre Malawi

Kenya - Malawi
Tanzania - Malawi
Africa de Sud - Malawi

Calatoria ta catre Malawi incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Malawi, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Malawi a fost vizitata de aproape 837,000 turisti.

Informatii despre tara - Malawi

Informatii

  • Regiune: Africa de Est
  • Capitala: Lilongwe
  • Populatie: 16,832,910
  • Cod de apelare: +265
  • Valuta: MWK (MK)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 18.01.2021STARE DE URGENȚĂ: Este în curs de aplicare o reducere treptată a restricțiilor adoptate în contextul pandemiei de COVID-19, care să permită reluarea activităților economice esențiale și funcționarea serviciilor de sănătateRESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: La sosirea în Malawi, călătorii trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2 efectuat recent, precum și documente care să ateste locul de cazare. Este obligatorie autoizolarea pentru o perioadă de 14 zile. Dacă nu este prezentat rezultatul unui test PCR la frontieră, testarea se va face la sosire, contra sumei de 100 USD. Turistul se va deplasa la locația de cazare, unde va sta în autoizolare și va aștepta rezultatul testului PCR. În situația în care un cetățean străin se îmbolnăvește de COVID-19, acesta va fi tratat c

Vezi detalii

Tari vecine - Malawi

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular