Malta

Calatoria ta catre Malta incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Malta, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Malta a fost vizitata de aproape 2,599,000 turisti.

Informatii despre tara - Malta

Informatii

  • Regiune: Europa de Sud
  • Capitala: Valletta
  • Populatie: 425,384
  • Cod de apelare: +356
  • Valuta: EUR (€)
  • Bloc regional: EU (European Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 05.03.2021STARE DE URGENȚĂ: NU  RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:CONDIȚIILE DE CĂLĂTORIE ÎN REPUBLICA MALTA SE APLICĂ TUTUROR PERSOANELOR, INDIFERENT DACĂ AU FOST SAU NU VACCINATE ÎMPOTRIVA COVID-19.Ținând cont de noile tulpini ale virusului SARS-CoV-2, nu sunt permise călătoriile neautorizate între Republica Malta și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Brazilia și Africa de Sud. Cetățenii maltezi și cetățenii altor state cu rezidență în Malta pot călători în Malta în baza unei autorizații de intrare în acest stat. Documentul trebuie solicitat la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. document.g

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular