Mongolia

Zboruri directe catre Mongolia

China - Mongolia
Coreea de Sud - Mongolia
Rusia - Mongolia
Coreea de Sud - Mongolia

Calatoria ta catre Mongolia incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Mongolia, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Mongolia a fost vizitata de aproape 529,000 turisti.

Informatii despre tara - Mongolia

Informatii

  • Regiune: Asia de Est
  • Capitala: Ulan Bator
  • Populatie: 3,093,100
  • Cod de apelare: +976
  • Valuta: MNT (₮)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 12 ianuarie 2021STARE DE ALERTĂ: DA, până la data de 31 martie 2021, în 21 de provincii.RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Au fost prelungite restricțiile privind intrarea în acest stat a tuturor pasagerilor, prin toate punctele de trecere a frontierei, până la data de 31 martie 2021. Se mențin restricțiile privind suspendarea tuturor zborurilor comerciale și a trenurilor internaționale de pasageri. Toate zborurile charter planificate au fost amânate până la o dată ulterioară. Cetățenii străini și mongoli care pot intra în acest stat vor fi plasați în centre guvernamentale de carantină pentru 21 de zile, pe cheltuială proprie, urmate de alte 14 zile de izolare la domiciliu. Sunt închise toate punctele de trecere a frontierei terestre a Mongoliei cu Federația Rusă și Republica Populară Chineză, până la data de 31 mar

Vezi detalii

Tari vecine - Mongolia

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular