Montserrat

Montserrat
Montserrat
Hoteluri ieftine | Zboruri - Montserrat
Cele mai ieftine zboruri catre Montserrat

Calatoria ta catre Montserrat incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Montserrat, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Montserrat a fost vizitata de aproape 9,000 turisti.

Informatii despre tara - Montserrat

Informatii

  • Regiune: America, Caraibe
  • Capitala: Plymouth
  • Populatie: 4,922
  • Cod de apelare: +1664
  • Valuta: XCD ($)
  • Bloc regional: CARICOM (Caribbean Community)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii nu au voie să intre Montserrat Acest lucru nu se aplică:. pasagerii cu un pașaport britanic cu cetățenie „britanic de peste mări teritorii Citizen „emis de Montserrat; pasagerii cu un permis de ședere permanentă eliberat de Montserrat; soț, soție, copil sau alte persoane aflate în întreținere ale unui pasager, cu un pașaport britanic cu cetățenie“ britanic Teritoriile de peste Citizen“, emis de Montserrat;. soț, soție, copil sau alte persoane aflate în întreținere ale unei persoane cu reședința în Montserrat Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului PCR. Testul trebuie să fi fost luate cel mult 7 zile înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare. Pasagerii sunt supuse unor controale medicale și de auto-carantină timp de 14 zile. A finalizat „Acces Decla

Vezi detalii

Companii aeriene care zboara catre Montserrat

    Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

    Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular