Mozambic

Zboruri directe catre Mozambic

Mozambic - Mozambic
Mozambic - Mozambic
Africa de Sud - Mozambic
Mozambic - Mozambic
Mozambic - Mozambic
Turcia - Mozambic

Calatoria ta catre Mozambic incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Mozambic, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Mozambic a fost vizitata de aproape 1,447,000 turisti.

Informatii despre tara - Mozambic

Informatii

  • Regiune: Africa de Est
  • Capitala: Maputo
  • Populatie: 26,423,700
  • Cod de apelare: +258
  • Valuta: MZN (MT)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 30.12.2020 STARE DE URGENȚĂ: DARESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Președintele țării a emis, la data de 5 august a.c., un decret prin care starea de urgență (nivelul 3 de alertă) se reinstituie pe întreg teritoriul Republicii Mozambic începând cu 8 august orele 23,59, până pe 6 septembrie 2020, cu menținerea și înăsprirea restricțiilor impuse la 1 aprilie. La data de 14 august, au fost anunțate cele trei faze ale reluării progresive a activităților sociale și economice, începând cu 18 august 2020, însă niciuna dintre acestea nu include reluarea zborurilor și a navigației internaționale. Ministerul Sănătății (MISAU) implementează, pe aeroporturi și în porturi, în toate punctele de acces în țară, controlul medical al persoanelor. Este necesar ca fiecare persoană să prezinte, în mod obl

Vezi detalii

Tari vecine - Mozambic

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular