Oman | Bilete de avion ieftine

In prezent, exista 4 aeroporturi active in Oman. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Cele mai ieftine zboruri catre Oman

Abu Dhabi Salalah
COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite COUNTRY_OM Oman
19-10-2022 direct
SLL
Abu Dhabi Muscat
COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite COUNTRY_OM Oman
16-10-2022 direct
MCT
Kuweit Muscat
COUNTRY_KW Kuweit COUNTRY_OM Oman
11-10-2022 direct
MCT
Teheran Muscat
COUNTRY_IR Iran COUNTRY_OM Oman
14-10-2022 direct
MCT
Bahrain Island Muscat
COUNTRY_BH Bahrain COUNTRY_OM Oman
02-10-2022 direct
MCT

Restrictii de calatorie si Covid - Oman

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in aceasta perioada. Pentru a vedea restrictiile actualizate verifica aici: Conditii de calatorie - Oman


Oman (arabă عمان ʻUmān), oficial Sultanatul Oman (arabă: سلطنة عمان Salṭanat ʻUmān), este o țară arabă, în sud-vestul Asiei pe coasta de sud-est a Peninsulei Arabe. Are o poziție strategică importantă la gura Golfului Persic. Se învecinează cu Emiratele Arabe Unite la nord-vest, Arabia Saudită la vest și Yemen la sud-vest și, de asemenea, are frontiere maritime cu Iran și Pakistan. Coasta este formată din Marea Arabiei la sud-est și Golful Oman în nord-est. Enclavele Madha și Musandam sunt înco…
Oman (arabă عمان ʻUmān), oficial Sultanatul Oman (arabă: سلطنة عمان Salṭanat ʻUmān), este o țară arabă, în sud-vestul Asiei pe coasta de sud-est a Peninsulei Arabe. Are o poziție strategică importantă la gura Golfului Persic. Se învecinează cu Emiratele Arabe Unite la nord-vest, Arabia Saudită la vest și Yemen la sud-vest și, de asemenea, are frontiere maritime cu Iran și Pakistan. Coasta este formată din Marea Arabiei la sud-est și Golful Oman în nord-est. Enclavele Madha și Musandam sunt înconjurate de Emiratele Arabe Unite la frontierele lor terestre, coasta enclavei Musandam este formată de Strâmtoarea Ormuz și Golful Oman.

Din secolul al XVII-lea, Omanul a avut propriul imperiu, și s-a întrecut cu Portugalia și Marea Britanie pentru influență în Golful Persic și Oceanul Indian. La apogeu, în secolul al XIX-lea, influența și controlul Omanului s-au extins peste strâmtoarea Hormuz în Iran, și Pakistanul de azi, și până în sud, în Zanzibar (astăzi parte din Tanzania). Deoarece puterea sa a scăzut în secolul al XX-lea, sultanatul a intrat sub influența Marii Britanii, deși Oman nu a făcut niciodată parte, în mod oficial, din Imperiul Britanic, sau din protectoratul britanic. Religia oficială este Islamul.

Omanul este o monarhie absolută, în care Sultanul Omanului își exercită autoritatea supremă, dar parlamentul are anumite puteri legislative și de supraveghere. Omanul este membru al Consiliului de Cooperare al Golfului, ONU, Organizația Cooperării Islamice și Liga Arabă. Are legături politice și militare strânse cu Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Omanul, în comparație cu vecinii săi, dispune de rezerve de petrol modeste, clasându-se pe locul 25 la nivel global. Cu toate acestea, în 2010, PNUD a clasat Omanul ca națiunea cea mai îmbunătățită în ultimii 40 de ani la nivel global. În plus, Omanul este clasificat ca o economie cu venituri ridicate și a 59-a cea mai pașnică țară din lume.

Preturile medii in Oman

Paine alba (500 kg) 0.99 €
File de pui (1 kg) 5.01 €
Apa (1,5l) 0.55 €
Bere locala (0,5 l) 4.08 €
Sticla de vin 19.72 €

Masa (1 persoana) 4.93 €
McMeal (McDonalds) 6.16 €
Bere locala (0,5 l) 9.86 €
Cappuccino 4.49 €
Apa (0,33 l) 0.31 €

Bilet dus 1.23 €
Taxi start 3.70 €
Taxi (1 km) 0.74 €
Taxi (o ora de așteptare) 12.32 €
Benzina (1l) 0.59 €

Apartament (1 dormitor) 366.79 €
Apartament (3 dormitoare) 589.19 €

De baza (electricitate, incalzire, apa, gunoi) 74.51 €
Tarif mobil preplatit 1 minut 0.14 €
Internet (60 Mbps) 73.06 €

1 m2 (în afara centrului) 1,124.51 €

Salariul mediu net lunar 1,526.41 €
Rata dobanzii ipotecare 4.83

Preturile sunt calculate ca medie pentru toate orasele in Oman
Preturile sunt actualizate zilnic din numbeo.com